Este vorba despre independenţa financiară, atât de accentuat exprimată în declaraţia lor de renunţare la statutul de membri seniori ai Familiei Regale.

Astfel, Harry şi Meghan Markle vor putea câştiga sume frumoase din discursurile publice după ce au semnat cu o agenţie care îi are sub contract şi pe soţii Obama.

În afară de fostul cuplul prezidenţial al Statelor Unite ale Americii, agenţia respectivă mai are nume grele în portofoliu, precum Serena Williams.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea câștiga 1 milion de lire sterline pe discurs datorită agenţiei care le-a adus o avere soţilor Obama, Barack Obama și Michelle.

Conform jurnaliştilor de la cotidianul LA Times, ei vor găzdui discuții și vor genera ideea principală în discursurile destinate asociațiilor comerciale, întreprinderilor și comunităților.

Subiectele vor include dreptatea rasială, egalitatea de gen, sănătatea mintală și mediul, astfel că nu va fi nimic spus despre Familia Regală, conform primelor informaţii.

Expertul în PR, Mark Borkowski, a afirmat că Ducele şi Ducesa de Sussex pot câștiga 1 milion de lire sterline în plus de fiecare dată când vor ieşi să vorbească în public.

El a spus: „Sunt surprins că nu au făcut acest lucru mai devreme. Va fi unul dintre marii generatori de venituri pentru ei. Vor curăța tot, ei sunt acolo cu soţii Obama.

Fostul președinte american, Barack Obama, a câștigat 320.000 de lire sterline pentru un discurs din 2017.

Circuitul discursurilor este un spațiu sigur natural pentru ei a produce. Și o fac în America, care este locul unde se află banii.”

Cuplul trebuie să câștige milioane de dolari pentru a-și finanța stilul de viață în Los Angeles după renunțarea la viața regală.

Cei doi îşi vor să cumpere o casă în timp ce stau la conacul din Beverly Hills de 15 milioane de lire sterline al starului de la Hollywood, Tyler Perry.

De asemenea, Harry şi Meghan trebuie să plătească pentru propria lor securitate, care costă până la 4 milioane de lire sterline pe an.

Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al Reginei Elisabeta a II-a, a declarat pentru The Sun: „S-au îndepărtat de Familia Regală, așa că acum trebuie să cânte pentru cină.”

sursa: The Sun