Daily Star anunţă că în contextul în care cei doi au renunţat la statutul de membri seniori ai familiei Regale, ofertele financiare au început să curgă din partea celor care vor să afle amănunte din interiorul Familiei Regale Britanice.

Sub nicio formă şi indiferent cât de profitabile vor fi acestea, Prinţul Harry nu va fi de acord ca nimic rău să fie spus despre bunica lui, Regina Elisabeta a II-a. Nici despre tatăl său, Prinţul Charles sau despre orice membru al Familiei Regale. În aceste sens Ducele de Sussex i s-a adresat şi soţiei sale, dar şi echipei de PR din jurul ei.

Unul dintre reprezentanţii actriţei americane, Nick Collins, a confirmat că amănunte care pot dăuna membrilor Familiei Regale nu vor fi niciodată dezvăluite.

Daily Mail anunţă că Harry „a pus piciorul în prag” în legătură cu acest aspect. O sursă din Los Angeles, oraş în care cei doi s-au mutat din Canada (din cauza pandemiei mondiale), a declarat: „Ofertele pentru Harry şi Meghan au venit în valuri prin Collins (agent cunoscut la Hollywood).

Ei valorează zeci de milioane dolari şi unele oferte au legătură cu ideile lor despre faptele de caritate, dar unele ţin reclame şi marketing, de promoţii sau de spoturi publicitare.

Şi desigur că a avea o poveste despre Harry şi Meghan fie reflectând la legăturile lor regale, fie făcând un pas în spate, reprezintă un subiect uşor.

Totuşi, Harry a instruit-o pe Meghan să refuze orice ar putea să fie negativ în vreun fel pentru feţele regale. În esenţă, orice ar fi negativ pentru Regină, Prinţul Charles, fratele său sau tron iese din discuţie.

Se dovedeşte că indiferent că s-a îndepărtat de viaţa lui regală, el nu vrea să-şi supere bunica sau tatăl”.