Evenimentul Zilei > Monden > Prințesa carității fără inhibiții. Ofertă fabuloasă pentru Meghan Markle
Prințesa carității fără inhibiții. Ofertă fabuloasă pentru Meghan Markle

Prințesa carității fără inhibiții. Ofertă fabuloasă pentru Meghan Markle

Un platformă de filme pentru adulți i-a oferit lui Meghan Markle un loc de muncă ce constă în supravegherea „eforturilor lor filantropice”, pentru a-și începe noua viață în afara familie regale.

După ce Ducii de Sussex și-au anunțat independența față de Casa Regală din Marea Britanie, numeroase companii le-au oferit acestora oferte de angajare.

Există deja speculații conform cărora atât Meghan, cât și Harry sunt dispuși să semneze tranzacții cu Netflix, Apple sau chiar că sunt pregătiți să renunțe la viața publică și să facă propriile lor afaceri. Se spune chiar că Prințului Harry i-a fost oferit recent un job în cadrul lanțului de restaurante Burger King.

Meghan Markle, însă, a avut parte de o ofertă neobișnuită. Conform metrou.co.uk, aceasta a primit o ofertă de muncă din partea companiei YouPorn. Șefii companiei au declarat presei că fosta actriță ar fi un „director al inițiativelor speciale” excelent, deoarece poate găsi „soluții creative” chiar și „în fața politicilor și a modurilor de gândire învechite.”

Meghan ar fi urmat să creeze şi să coordoneze un comitet interdepartamental, menit să lanseze iniţiative de solidaritate, acesta fiind un ambiţios proiect de viitor al celor de la YouPorn.

Reamintim că Prințul Harry și soția lui, Meghan, nu vor mai putea folosi titulatura „Alteţa Sa Regală” și nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale, conform unui comunicat oficial emis de Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elisabeth a II-a.

Ducele și ducesa de Sussex vor trebui să ramburseze cele 2,4 milioane de lire sterline din taxe de la contribuabili, pentru recondiționarea Frogmore Cottage, care va rămâne, însă, casa familiei lor în Marea Britanie. De asemenea, cuplul nu va mai reprezenta Regina. Toate acestea sunt urmările dorinței soților de Sussex de a se desprinde de Casa Regală.