Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală
Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală

Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală

Prințul Harry și membrii familiei regale din Marea Britanie sunt sfâşiaţi de durere după moartea unei persoane foarte dragi.

Lady Vestey a murit în dimineața zilei de marți, 1 decembrie.

Lady Celia Vestey a fost unul dintre cei șase nași ai prințului Harry, aleși de prințul Charles și prințesa Diana după botezul celui de-al doilea fiu al lor, în 1984. Lady Celia avea o relație apropiată cu regina, ele fiind prietene care împărțeau o pasiune comună. Pe lângă faptul că cele două făceau parte din cercul interior al monarhului, ele împărtășeau și o dragostea comună pentru cai.

Nașa prințului Harry, Lady Celia Vestey, a murit la vârsta de 71 de ani

Prințul Harry a pierdut o personă dragă și anume pe nașa lui, Lady Celia Vestey care a murit „brusc, dar pașnic”, la vârsta de 71 de ani, a confirmat familia ei. Prințul Harry a transmis condoleanțele copiilor nașei sale, Lady Celia Vestey.

Charles-and-Vestey

Lady Vestey era soția curteanului Sam Vestey, al treilea baron, fost stăpân al calului reginei. Era o prietenă apropiată a reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, și a prințului Charles, în vârstă de 72 de ani, și făcea parte din cercul lor social.

O notificare a morții sale a fost publicată în Daily Telegraph, spunând: Celia Elizabeth a murit brusc, dar pașnic, sâmbătă, 28 noiembrie, la vârsta de 71 de ani. Înmormântare va fi privată, doar cu familia. Slujbă de comemorare va fi mai târziu. Iar florile să fie donate în memoria Celiei către Ebony Horse Club, se arată în mesajul familiei.

 Potrivit rapoartelor, numirea ei a provocat o dispută familială, deoarece prințesa Anne nu a fost selectată ca nașă

Lady-Celia-Vesteyharry-nunta

Prințul Harry a fost botezat în Capela Sf. Gheorghe din Windsor, unde s-a căsătorit mai târziu. Lady Celia Vestey a participat și ea la nunta prințului Harry cu Meghan Markle la Capela Sf. Gheorghe, Castelul Windsor de pe 19 mai 2018.

Lady Celia era membră a cercului interior al reginei, împreună cu soțul ei, lordul Samuel Vestey. Lordul Samuel a servit ca Maestru al Calului la Casa Regală din 1999 până în 2018. El a fost numit „Lord-in-waiting” permanent al monarhului în luna august a anului 2019, scrie hellomagazine.