Primul mesaj al Paulei Seling după confirmarea divorțului: „Din liniștea singurătății, după atâta muncă și dedicare”

Primul mesaj al Paulei Seling după confirmarea divorțului: „Din liniștea singurătății, după atâta muncă și dedicare” Sursa Foto: Captură Video Facebook/Paula Seling

După ce s-a confirmat vestea divorțului de cel cu care a fost căsătorita timp de 17 ani, artista a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare fotografii în care pare fericită.

Paula Seling se pregătește deja de sărbători, iar de curând a arătat publicului și câteva imagini de la filmările ultimului videoclip muzical, iar mesajul transmis i-a făcut pe fani să reacționeze rapid.

„Începe să se simtă miros de sărbători! După o zi plină de filmări, din liniștea singurătății, după atâta muncă și dedicare, mă gândesc la voi și vă mulțumesc că îmi sunteți ! Vă doresc o seară minunată, plină de iubire și de trăiri frumoase!”, a scris Paula Seling în descrierea imaginilor publicate pe pagina sa de Facebook.

De ce s-a despărțit Paula Seling de soțul ei

Cei doi petreceau foarte mult timp împreună, pentru Radu Bucura era și managerul cântăreței. Deși păreau fericiți împreună, un posibil divorț a fost luat în considerare încă din anul 2010, dar au făcut eforturi să salveze căsnicia. Ulterior, în această primăvară a fost luată decizia finală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit unei persoane din cercul apropiat al cuplului, Paula Seling îi adresa mereu soțului ei reproșuri.

„Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit wowbiz.ro.

Mesajul cântăreței după divorț

Paula Seling și Radu Bucura au avut o căsnicie ferită de ochii publicului și tocmai de aceea părea că lucrurile între ei sunt bune. La doar câteva zile de la anunț, Paula Seling a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj care poate fi înțeles diferit, în funcție de concepția fiecărei persoane. Femeia a făcut trimitere la o piesă de-a ei „Toată lumea are un dor”.

Versurile melodiei transmit că orice persoană simte că îi este dor de cineva de-a lungul vieții. În plus, Seling susține apropierea oamenilor prin versurile melodiei. „De-i găsi-o supărată/Ai s-o săruți dorule o dată/De-i găsi-o adormită/Da’ ia-o în brațe și-o sărută”.