Ioan Mircea Pascu: Jos căciula în faţa fetelor noastre! Sunt bucuros să îmi cer scuze public pentru ca nu am avut încredere în ele de la început la sfârșit! Mi-au dat o lecție! BRAVO!!!!”, a scris pe social media.

Rareş Bogdan a comentat, de asemenea, după acuzaţiile ungurilor că ar fi fost furaţi: „Halucinant! Dacă dădea Cristina Neagu în bară, pun pariu că nu se simțeau furați. Zău, de ce fură unii curent?”, a comentat la cald europarlamentarul.

Selecționerul Ungariei, Kim Rasmussen a declarat

„Sunt foarte dezamăgit de mine, sunt foarte dezamăgit că nu am obținut nici măcar remiza. Trebuie să îi dau dreptate lui Tomas că arbitrii….cel puțin în ultimele 10 minte a fost rușinos pentru handbal să văd asta. Nimeni nu are idee de ceea ce pot face”.

Presa maghiară a titrat

”Drama. Chiar dacă am condus cu şase goluri, România a revenit. Ungaria a fost eliminată”, a scris publicaţia Alfahir.hu. ”După o prăbuşire dramatică, echipa naţională de handbal a Ungariei nu a reuşit să treacă în etapa următoare.”, este reacţia site-ului de ştiri 24.hu.

Nemzeti Sport: ”Ungaria nu s-a calificat, România a câştigat în utlimele momente. România a fost la patru meciuri şi jumătate precum un pacient care mai are puţin de trăit, dar cu un ajutor Divin a reuşit să revină la viaţă. A învins Ungaria cu 28-27 în ultimele secunde şi s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial”.