Evenimentul Zilei > Actualitate > Primele reacţii după victoria dramatică a României la Campionatul Mondial de Handbal
Primele reacţii după victoria dramatică a României la Campionatul Mondial de Handbal

Primele reacţii după victoria dramatică a României la Campionatul Mondial de Handbal

După ce ungurii au declarat că au fost furați de arbitri la meciul cu Romania de la Campionatul Mondial de Handbal, au apărut primele reacţii pe social media.

Ioan Mircea Pascu: Jos căciula în faţa fetelor noastre! Sunt bucuros să îmi cer scuze public pentru ca nu am avut încredere în ele de la început la sfârșit! Mi-au dat o lecție! BRAVO!!!!”, a scris pe social media.

Rareş Bogdan a comentat, de asemenea, după acuzaţiile ungurilor că ar fi fost furaţi: „Halucinant! Dacă dădea Cristina Neagu în bară, pun pariu că nu se simțeau furați. Zău, de ce fură unii curent?”, a comentat la cald europarlamentarul.

Selecționerul Ungariei, Kim Rasmussen a declarat

„Sunt foarte dezamăgit de mine, sunt foarte dezamăgit că nu am obținut nici măcar remiza. Trebuie să îi dau dreptate lui Tomas că arbitrii….cel puțin în ultimele 10 minte a fost rușinos pentru handbal să văd asta. Nimeni nu are idee de ceea ce pot face”.

Presa maghiară a titrat

”Drama. Chiar dacă am condus cu şase goluri, România a revenit. Ungaria a fost eliminată”, a scris publicaţia Alfahir.hu. ”După o prăbuşire dramatică, echipa naţională de handbal a Ungariei nu a reuşit să treacă în etapa următoare.”, este reacţia site-ului de ştiri 24.hu.

Nemzeti Sport: ”Ungaria nu s-a calificat, România a câştigat în utlimele momente. România a fost la patru meciuri şi jumătate precum un pacient care mai are puţin de trăit, dar cu un ajutor Divin a reuşit să revină la viaţă. A învins Ungaria cu 28-27 în ultimele secunde şi s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial”.