Primele incidente în procesul electoral. A fost nevoie de intervenția Poliției

Primele incidente în procesul electoral. A fost nevoie de intervenția Poliției

Au fost consemnate primele incidente în procesul electoral. Poliția a intervenit imediat.

Transportul buletinelor de vot, spre secții, a început la ora 8.00, sâmbătă. Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot spre secţiile electorale din București au fost găsiţi băuţi. Aceștia au fost depistați în urma testării conducătorilor auto angrenați în transportul buletinelor de vot. Când au suflat în etilotest, aparatele au indicat 0,06 și 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit polițiștilor, bărbații au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și le-au fost reținute permisele de conducere.

Poliția Capitalei a mobilizat în aceste zile cu peste 2. 200 de polițiști, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru a asigura ordine în timpul desfășurării alegerilor prezidențiale.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activități, toți conducătorii auto sunt testați cu aparatul alcooltest și de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât și ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranță la secțiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, și aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spațiile unde sunt organizate secțiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligațiile, în acord cu atribuțiile poliției. De asemenea, suntem pregătiți să intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă”, a transmis Poliția.

Sursa: Digi24.ro