Primele imagini cu Nicolas Sarkozy, personaj de film

Primele imagini cu Nicolas Sarkozy, personaj de film

Presedintele Franţei este subiectul unui film intitulat “La Conquête” realizat de studiourile de film frantuzeşti Mandarin Cinéma.

Ochelari de soare, costum Ralph Lauren, telefon mobil întotdeauna la îndemână. Membrii staffului se deplasează în jurul lui, repetând la nesfârşit "Nicolas, Nicolas" pentru a-i atrage atenţia. Recunoştem astfel, potrivit "Le Monde", "trăsătura vulgarităţii, această estetică deosebit, care a acoperit Franţa din 2007".

Bine aţi venit la bordul "La Conquete", care descrie ascensiunea lui Nicolas Sarkozy la Elysee. "Le Monde Magazine" de astăzi publică fotografii inedite, cu scene din film. Este pentru prima oară în Franţa, într-o ţară încă pasionată de politică, când cinematografia îndrăzneşte să prezinte un preşedinte în exerciţiu. Filmul, un proiect al fraţilor Altmeyer, îl prezintă pe Nicolas Sarcozy atât în viaţa publică, cât şi în cea privată, energia din timpul candidaturii sale, dar şi destrămarea căsătoriei sale cu Cecilia. Scenele spun povestea drumului parcurs de Nicolas Sarkozy între 2002 şi 2007 pentru a accede la conducerea Franţei şi nu se va axa pe viaţa actuală a preşedintelui. Rolurile din scenariul scris de Patrick Rotman sunt interpretate de Bernard Le Coq în postura lui Jacques Chirac, Samuel Labarthe în cea a lui Dominique de Villepin, Florence Pernel joacă rolul soţiei, Cecilia Sarkozy. Actorul Denis Podalydès îl va juca pe preşedintele Franţei, spre surprinderea tuturor, căci, asemănările fizice nu prea există. Doar prestanţa actorului a contat în alegerea lui pentru a interpreta rolul principal.

Ne puteți urmări și pe Google News