Evenimentul ZileiMondenPrimele declarații după răpire. Managerul lui Florin Salam a recunoscut: „O iubesc”

Primele declarații după răpire. Managerul lui Florin Salam a recunoscut: „O iubesc”

Primele declarații după răpire. Managerul lui Florin Salam a recunoscut: „O iubesc”
Miercuri, după amiază, la Poliția capitalei s-a înregistrat un apel la 112, care anunța răpirea unei femei.

Primele declarații după răpire. La scurt timp după ce a pus pe jar Poliția Capitalei, fiind dată alertă de răpire, managerul lui Florin Salam a dat primele explicații

Marian Marius Ioniță este managerul lui Florin Salam, și cel care ar fi răpit-o pe sora acestuia. De altfel, managerul lui Salam a luat legătura cu polițiștii în cel mai scurt timp, în momentul în care a aflat că toată Poliția Capitalei este pe urma lui. El le-a spus oamenilor legii că a fugit cu iubita lui, și că de comun acord au decis să își oficializeze relația. Povetsea de iubire era ținută la secret de cei doi și fmailiile acestora, care trăiesc cu speranța că vor rămâne alături de familiile lor.

”Maria a lăsat copilul la școală și a plecat cu mine. Nu se mai întoarce acasă, pentru că, de acum înainte, vom locui împreună. Cineva, cred că sora soțului ei, a sunat la 112 și a spus că am răpit-o. Doar că nu este adevărat. De azi, relația noastră este una oficială”, a precizat Ioniță, pentru Cancan.ro.

Între cei doi există o relație extraconjugală de mai mulți ani. Ioniță a cumpărat chiar și un apartament în care trăia cu femeia vieții lui, care este însă mama a cinci copii, căsătorită legal la starea civilă, cu soțul ei.

S-a anunțat răpirea la 112. Primele declarații după răpire

Miercuri, după masa, un copil a sunat la 112 și a anunțat că mama acestuia a fost răpită. Cel care a făcut anunțul a spus că este vorba despre sora lui Florin Salam.

În cel mai scurt timp, polițiștii bucureșteni au format echipe speciale care au început căutările, chiar de la locuința femeii. După scurt timp, polițiștii au descoperit că femeia nu a fost răpită și că a plecat de bună voie, cu iubitul acesteia, care este nimeni altul decât managerul lui Florin Salam. De altfel, chiar dacă cei doi iubiți sunt căsătoriți și au copii, au ”fugit în lume”, părăsindu-și familiile.

Relația dintre Maria și Marius Ioniță datează de mai mulți ani, fiind una secretă pentru public. Cu toate astea, în familiile celor doi au existat discuții aprinse, mai ales că erau aceștia sunt căsătoriți.

Acum cei doi sunt hotărâți să divorțeze și să își oficializeze relația printr-o căsătorie. Ioniță a mai precizat că a primit binecuvântarea de la ”regele manelelor”, Florin Salam.

Maria nu este la prima fugă de acasă. În urmă cu doar câteva luni, ea anunța că nu mai vrea să se împace cu soțul său. Cei doi s-ar fi despărțit deși erau împreună de peste 20 de ani și au cinci copii împreună. Atracţia pentru Grasu a făcut-o pe sora lui Florin Salam să uite că şi-a clădit căminul alături de soţul ei.


Accesează: