Evenimentul Zilei > Actualitate > Primele 100 de zile în rolul de First Lady: Melania îl bate în popularitate pe Donald Trump
Primele 100 de zile în rolul de First Lady: Melania îl bate în popularitate pe Donald Trump

Primele 100 de zile în rolul de First Lady: Melania îl bate în popularitate pe Donald Trump

În primele 100 de zile ale Melaniei Trump în calitatea de first lady, i-a fost destul de dificil să joace rolul acesta părând mereu dezinteresată. Aşa cum se ştie, nici măcar nu s-a mutat la Washington, continuând să trăiască în apartamentul de 100 de milioane de dolari din Trump Tower- Manhattan, împreună cu fiul Barron. Iar un apropiat a spus că nici nu-i place Casa Albă. Ar avea o scuză, opulenţa şi luxul din apartamentul său nu se compară cu nimic şi atunci, de s-ar muta? Îl însoţeşte zilnic la şcoală pe fiul său, ia masa cu el, probabil nici nu-şi mai doreşte altceva! Dar, newyorkezii sunt cei care plătesc cheltuielile pentru prima doamnă şi fiul său, între 127.000 şi 146.000 de dolari pe zi şi asta îi cam deranjează.

În orice caz, Melania continuă să înregistreze o popularitate pe care soţul său o visează (circa 16%, potrivit ultimelor date publicate de presa americană). Pentru Casa Allbă, Melania a făcut puţin spre nimic: a organizat o cină a guvernatorilor la Pennssylvania Avenue, a însoţit-o pe Rania a Iordaniei să viziteze o şcoală de fete. Diverse weekenduri la Palm Beach, în Florida: într-unul a primit,  împreună cu soţul său, la Mar-a-Lago, pe preşedintele chinez Xi Jinping cu soţia.

Evidenta sa lipsă de interes pentru rolul de First Lady a fost demonstrată şi de dezinteresul de a se implica în vreun proiect. Pagina web a Casei Albe care-i este rezervată susţine că se dedică unor cauze feministe, dorinţa sa de a ajuta femeile şi copiii. Până acum însă nu s-a văzut nimic.

După Convenţia republicană (când a citit un discurs, copiat în bună parte după unul a lui Michelle Obama), promisese că se va dedica să contrasteze cyber-bullismul. ''Dar până acum n-a făcut nimic în afară de a avea grijă de ea însăşi'' este părerea unui strateg politic, Cheri Jacobus.

În fapt, a obţinut scuze şi plata unor daune de la tabloidul britanic Daily Mail pentru ştirea că ar fi făcut meseria de ''escort'' când, în anii '90 era model la New York. Iată că şi lipsa de activitate îţi poate aduce popularitate, spun gurile rele din anturajul democraţilor, iar Trump deşi este foarte vizibil şi foarte activ, nu creşte în sondaje!

Până şi ziua de naştere a Melaniei, de acum două zile, a trecut neobservată. Nimic festiv, doar un anunţ sec pe site-ul Casei Albe cu simpla urare de la mulţi ani.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: