Primarul Oprescu: Bucureștenii sunt de vină pentru gropi. "N-au treaba gropile cu ploaia!”

Primarul Oprescu: Bucureștenii sunt de vină pentru gropi. "N-au treaba gropile cu ploaia!”

Primarul Capitalei Sorin Oprescu spune despre problema gropilor ca o parte a vinei apartine bucurestenilor pentru ca... strica asfaltul, potrivit realitatea.net.

Edilul a precizat ca gropile din asfalt nu se formeaza din cauza ploilor, asigurand ca gasea un material antiploi daca aceasta era problema.

"N-au treaba gropile cu ploaia, atunci gaseam ceva antiploaie. Acum se fac reparatiile care au loc an de an, au inceput de mult timp", a declarat Oprescu, intr-o emisiune difuzata duminica la Pro TV, scrie Ziare.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe ecranul din studio a aparut o fotografie cu o groapa destul de adanca, insa primarul a sugerat ca scobitura in asfalt nu ar fi din prezent. "Dupa cate ma uit, asta e o poza de acum 35 de ani", a mentionat el.

"E vorba si despre cum le intretinem, exista si o disciplina a oamenilor. Dupa ce am terminat o strada din zona Progresului, m-am dus si eu sa ma uit, fara presa, sa fiu sigur ca s-au terminat... si unul sapa cu tarnacopul in mijlocul strazii. 'Sunteti nebuni, ce faceti aici, copii?'. Mi-au spus ca fac racordul la apa, pentru ca l-au refuzat pe cel pe care il au in curte. Pe altii ii gasesc in Centrul Istoric", a explicat Sorin Oprescu.

Primarul general a spus ca, atunci cand vremea este ploioasa, "nu se pune decat mixtura care in doua zile sare, iar asta se intampla de ani de zile".

"Si atunci venim din urma, poate nu intotdeauna la timp, si asfaltam", a continuat primarul general, care a asigurat ca toate stricaciunile care tin de calitate au fost suportate de firmele de constructii, nu de primarie.

"Nu am ajuns atat de fraier sa platesc lucrari care nu sunt in regula si nu tin", a precizat Oprescu.