Primarul le declară război șoferilor „uituci”. Reprezintă un pericol major. „Vă promit...”

Primarul le declară război șoferilor „uituci”. Reprezintă un pericol major. „Vă promit...”

Primarul unui sector din Capitală le declară război șoferilor care își abandonează mașinile pe spațiul public.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, le declară război șoferilor care și-au abandonat mașinile în spațiul public.

Duminică, Cristian Popescu Piedone a făcut o „inspecție” pe străzile din Sectorul 5 pentru a vedea care sunt problemele ce trebuie rezolvate rapid. Printre altele, primarul a constatat că zeci de mașini abandonate în spațiul public ridică probleme serioase, acestea ocupând locuri de parcare pentru șoferii care chiar au nevoie de ele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primarul a mai punctat că deja a demarat o acțiune pentru ridicarea acestor mașini deoarece acestea reprezintă un adevărat pericol pentru cetățeni.

Sectorul 5 merită mai mult!

Am mers din nou pe străzile din Sectorul 5 pentru a vedea exact ce avem de rezolvat rapid. Iar discuțiile cu oamenii mă ajută să văd mai clar problemele cu care se confruntă cei din sector.

Trebuie să modernizăm cât mai repede acest sector. Oamenii merită să trăiască decent într-un loc sigur și curat”, a scris primarul Cristian Popescu Piedone, într-o postare pe Facebook.

Probleme majore cu locurile de parcare

„Am vorbit cu oamenii despre problema locurilor de parcare. Vom căuta soluții în perioada următoare pentru a le oferi locuitorilor din Sectorul 5 locuri de parcare. Să nu mai fie nevoiți să parcheze în locuri interzise, iar apoi să fie amendați. Să nu mai piardă zilnic minute bune în căutarea unui loc.

Oamenii s-au plâns din nou de mașinile abandonate de pe raza Sectorului 5. Am început deja să ridicăm aceste autoturisme care reprezintă un real pericol pentru cetățeni. Fosta conducere a ridicat doar 2 astfel de mașini de la începutul anului și până când am preluat eu mandatul.

Vă promit că mă veți vedea tot mai des pe străzile din sector!”, a spus Piedone pe pagina lui de Facebook.