Primăria Capitalei a pierdut o luptă cu omul de afaceri Puiu Popoviciu. Una din firmele controlate de controversatul om de afaceri Puiu Popoviciu , Băneasa Investments, a primit din partea Primăriei Capitalei București despăgubiri în valoare de 7, 1 milioane de lei , în urma exproprierii unui teren situat în sectorul 4 al Capitalei. Suma a fost sechestrată de judecători, fiind virată în contul procesului care are ca miză  terenurile Universității de Agronomie.

Judecătorii au decis că banii primiți de Puiu Popoviciu ca despăgubire să ajungă  într-un cont special, pentru că  terenul se află sub sechestru asigurător în dosarul „Băneasa,” care are că obiect  fraude cu terenurile Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV), scrie Ziare.com. Curtea de Apel București a luat decizia la sfârșitul lunii octombrie, potrivit portalului instanțelor. Sentința însă a fost contestată însă de firma Băneasa Investments la Înalta Curte, potrivit .romaniatv

De suma respectivă mai este interesată și o societate bancară, care a finanțat firma Băneasa Investments și care a contestat măsură sechestrului asigurător.Omul de afaceri a părăsit țara, fugind în Marea Britanie, înainte de pronunțarea deciziei definitive de condamnare, procedura de extrădare durand de aproximativ doi ani.Omul de afaceri este pe lista celor mai căutați români.