Evenimentul Zilei > Actualitate > Primar PSD prădat de hoți după ce a postat pe Facebook poze în care poartă multe bbijuterii
Primar PSD prădat de hoți după ce a postat pe Facebook poze în care poartă multe bbijuterii

Primar PSD prădat de hoți după ce a postat pe Facebook poze în care poartă multe bbijuterii

Casa unui primar PSD din Timiș a fost prădată de hoți, sâmbătă seara. Aceștia au intrat în vila din Coșteiu a lui Petru Carebia pe una din ferestre, lăsată deschisă. Din interior ar fi furat ceasuri și bijuterii în valoare de 10.000 de euro, conform primei evaluări a edilului. În realitate, se pare că prejudiciul ar fi mai mic.

Petru Carebia a fost recent condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unei persoane după ce şi-a angajat fiica pe postul de bibliotecar la biblioteca din comună. El e binecunoscut opiniei publice însă după ce fotografii cu el în chiloți au fost făcute publice de o tânără pe care acesta o curta. Mai e de notorietate escapada făcută de primar pe litoralul românesc, cu mașina de serviciu.

Este cunoscut însă că edilul Petru Carebia e obsedat de propria imagine și se laudă cu tot ce are: cu casa, cu bijuteriile, cu cămășile colorate și cu vacanțele în care merge. Recent a postat pe Facebook imagini în care apare  purtând un lanț gros de aur, și, se pare, de aici Iis-ar fi tras jaful. În poză Carebia poartă și ghiul, dar și un ceas de mari dimensiuni. ”E un lanț normal, de om, îl am de la mama, de când m-am însurat. Hoții nu știu ce au crezut că găsesc. Mi-au furat ceasuri, dar nu erau ceasuri de colecție, ci unele normale”, a declarat pentru EVZ primarul Petru Carebia.

Potrivit reprezentanților Poliției Timiș, în cauză se fac verificări, fiind deja conturat un cerc de suspecți. Sunt cercetate inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe casa edilului.

 EVZ a aflat că aceasta nu e prima data când lui Petru Carebia îi este spartă casa. Primarul a mai fost jefuit în urmă cu 15 ani, la domiciliul de atunci, hoții furându-i o haină și poșeta nevestei sale. (Sursa foto: Petru Carebia / Facebook)