Evenimentul ZileiEVZ SpecialPrima reacție a unui partid după dezbatere. Pe cine va susține pentru Cotroceni

Prima reacție a unui partid după dezbatere. Pe cine va susține pentru Cotroceni

Prima reacție a unui partid după dezbatere. Pe cine va susține pentru Cotroceni
Klaus Iohannis va fi susținut în turul doi al alegerilor prezidențiale de PMP

Klaus Iohannis va fi susținut în turul doi al alegerilor prezidențiale de PMP, a anunțat președintele partidului, Eugen Tomac.

Acesta a declarat că el şi colegii săi de partid vor vota pentru Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit anunțului făcut de Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

„Îmi pare rău că nu am avut o dezbatere serioasă în al doilea tur între primii clasaţi. PSD merita prezentat aşa cum este astăzi la vârf, cu Viorica Vasilică Dăncilă candidat în finala prezidenţială. Pentru mine, democraţia înseamnă multă, foarte multă dezbatere şi luptă pentru idei, de aceea îmi doream această confruntare. Nu a fost, dar dincolo de acest lucru există o realitate. Duminică trebuie să votăm. Aşa că votul meu şi al colegilor mei va merge spre preşedintele Klaus Iohannis, nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem şi să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrităţii din politică”, a scris Tomac pe Facebook.

În opinia sa, există o singură opţiune pentru membrii PMP la votul din 24 noiembrie.
„În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur şi simplu nu există decât o singură opţiune. Un vot raţional pentru o Românie care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice”, a anunțat Eugen Tomac .


Accesează: