Primă de Crăciun de 17.000 de euro. De la femeia de serviciu până la director

Primă de Crăciun de 17.000 de euro. De la femeia de serviciu până la director Euro. Sursa foto: Pixabay

Primă de Crăciun de 17.000  de euro. Pare ireal, dar se întâmplă la o companie care-şi respectă angajații. Nu se fac excepţii, de la femeia de serviciu la CEO vor primi anul acesta o primă de Crăciun.

Primă de Crăciun de 17.000  de euro. Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a vorbit despre companie. Referindu-se la angajații, spune că printre ei sunt și români. Şi că toţi, de la femeia de serviciu la CEO vor primi primă de Crăciun de 17.000 de euro.

Primă de Crăciun pentru angajații fericiți

„Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți”

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați”, a declarat Romina Gingașu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Romina Gingașu, despre cum o percep angajații

Romina Gingașu a declarat că angajații nu o percep ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari.

„Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania”. Întrebată de ce soțul ei nu deschide o fabrică Ferrari în România, ea a răspuns:

„Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în Români. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini”. Întrebată de ce este cu un bărbat de 77 de ani, ea răspuns: „Pentru că suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă”.

Bani, Par, Bancnote Euro, Valută

Primă de Crăciun. Sursa foto. Pixabay

De la ce sumă te puți considera bogat

Romina Gingașu a precizat că nu este principalul moștenitor al averii lui Piero Ferrari. Despre cele mai scumpe capricii ale sale, Romina Gingașu a spus că acestea sunt bijuteriile și avioanele private închiriate.

Întrebată de la ce sumă începe bogăția, ea a răspuns: „Când ai un milion n-ai nimic, când ai 10 de atunci te poți considera bogat, când ai 30 nu mai face diferența între 30 și 35”.

Romina Gingașu a spus că cea mai scumpă proprietate pe care o are în România valorează două milioane de euro.

„Ar fi mai rentabil pentru România să cumpere un avion prezidențial decât să îl închirieze" Romina Gingașu a vorbit și despre avioanele private cu care președintele Iohannis tot călătorit. În opinia ei, aeronava cu care Iohannis a plecat în Africa este una bună, dar "nu are nimic special”.