Evenimentul Zilei > Politica > A fost DAT AFARĂ, dar acum îi PREZICE SFÂRȘITUL șefului PSD. Dragnea „DOAR CREDE că ştie tot ce mişcă în România”
A fost DAT AFARĂ, dar acum îi PREZICE SFÂRȘITUL șefului PSD. Dragnea „DOAR CREDE că ştie tot ce mişcă în România”

A fost DAT AFARĂ, dar acum îi PREZICE SFÂRȘITUL șefului PSD. Dragnea „DOAR CREDE că ştie tot ce mişcă în România”

Demis de premierul Tudose din funcția de consilier onorific după ce a criticat ultimele idei economice ale lui Dragnea, Teodorovici îi prezice șefului său de partid sfârșitul politic.

„Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte şi meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, aşa cum ne dorim cu toţii!”, a scris senatorul Teodorovici pe Facebook, adăugând că pentru asta e nevoie ca tot mai mulți politicieni să-și asume acționeze ferm contra intereselor particulare sau de grup contrare interesului public.


Tudose l-a demis pe Teodorovici. A CRÂCNIT ÎN FRONT şi a fost executat


„Nu ţineam neapărat să am un punct de vedere, cu atât mai puţin o reacţie la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din funcţia de consilier onorific al domniei sale. În schimb, au fost foarte mulţi oameni care m-au întrebat şi s-au întrebat în spaţiul public de ce o astfel de decizie şi mai ales cui aparţine?”, își începe fostul consilier onorific al premierului Tudose explicațiile după demiterea sa intempestivă, la câteva zile de la numire.

„Poate şi pentru acest motiv dar mai ales din respect pentru cei care gândesc şi care doresc cu adevărat binele acestei ţări, am să fac câteva precizări. Mă aşteptam la o astfel de decizie încă de la numirea mea în această funcţie pentru că am ştiut întotdeauna că acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume şi mai ales de a acţiona, nu este ceea ce acceptă şi promovează o mare parte din clasa politică actuală… ÎNCĂ. Totuşi, aşa cum am spus, şansa şi speranţa pe care le acorzi oricărui început de drum m-au făcut să cred (unii ar spune naivitate, idealism), că lucrurile se vor întâmpla altfel …”, continuă Teodorovici.


Noul partid al lui Ponta a dat lovitura: PSD și ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaților! Marele plan al fostului premier


El continuă arătând că nu crede că este cineva „atât de naiv încât să creadă că motivul demiterii mele a fost altul decât acela al exprimării în mod public a unui punct de vedere logic şi de bun simţ (de altfel un punct de vedere împărtăşit dar nu şi asumat de mulţi dintre cei aflaţi temporar în funcţii cheie!); un punct de vedere despre modul în care se poate şi trebuie utilizaţi banii publici în mod legal, eficient, transparent şi mai ales pentru nevoile reale şi, EXCLUSIV, în interesul românilor”.

După care trece la atacul frontal: „Cui aparţine această decizie? Cu siguranţă cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România, de la economie la justiţie, de la sănătate la sistemul social şi educatie, de la industrie la agricultură etc., luând decizii, din păcate, în consecinţă!”


Teodorovici despre demiterea sa: „Credeam că e de vină Soros”


Pe scurt, ARGUMENTUL FORŢEI A ÎNVINS FORŢA ARGUMENTELOR!”, concluzionează fostul ministru de Finanțe din Cabinetul Ponta.

„Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte şi meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, aşa cum ne dorim cu toţii! Important este ca din ce în ce mai mulţi politicieni să înţeleagă că nu doar trebuie să spună, ci să susţină şi să acţioneze ferm, exclusiv în interesul românilor pe care îi reprezintă şi care trebuie să primeze oricăror interese particulare, partinice sau de grup”, îi prezice Teodorovici lui Dragnea în finalul postării.


Dragnea a fost LOVIT CRUNT DIN INTERIOR: „Nu are logică.” Ceva e PUTRED ÎN PSD

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: