Evenimentul Zilei > Social > Prezența extratereștilor pe Pământ poate fi deja o realitate. Fenomenul OZN, recunoscut oficial de Pentagon
Prezența extratereștilor pe Pământ poate fi deja o realitate. Fenomenul OZN, recunoscut oficial de Pentagon

Prezența extratereștilor pe Pământ poate fi deja o realitate. Fenomenul OZN, recunoscut oficial de Pentagon

Un raport al Pentagonului, publicat recent, atestă prezența extratereștrilor.

Prezența extratereștilor pe Pământ este un subiect care suscită mult interes. Ați observat că prezența OZN-urilor a început să fie menționată din ce în ce mai des în ultima vreme? Chiar și în mijlocul tuturor celorlalte evenimente, dovezile unor obiecte misterioase care zboară pe cer continuă să facă titluri de prima pagină, scrie un cunoscut cercetător al fenomenului OZN, Michael Snyder pe TheMostImportantNews.com.

Sigur una din ele ați citit-o recent. Pentru că ceea ce spune un pilot al American Airlines că văzut a zguduit mulți oameni. Potrivit unei transmisii radio a zborului 2292 al American Airlines un pilot susținea că a văzut „un obiect cilindric lung care aproape arăta ca un tip de rachetă de croazieră” ce zbura cu viteză foarte mare chiar deasupra vârfului avionului său…

Zborul American Airlines 2292

Conversația din cabina piloților din zborul American Airlines 2292 din New Mexico către Phoenix a sunat ca dintr-un film Sci-Fi. „Aveți ținte aici sus? Tocmai am văzut ceva chiar deasupra noastră ”, se poate auzi un pilot spunând. „Nu-mi place să spun asta să spun asta, dar părea un obiect cilindric lung care aproape arăta ca un tip de rachetă de croazieră care se mișcă foarte repede chiar deasupra noastră.”

Acest lucru a atras atât de multă atenție, încât oficialii de la American Airlines au fost obligați să dea o explicație oficială. Au publicat o declarație în care au confirmat că transmisia radio a venit de fapt de la zborul 2292 al American Airlines. American Airlines a făcut o declarație, spunând: „În urma discuției cu echipajul de zbor și a informațiilor suplimentare primite, putem confirma că această transmisie radio a fost de la zborul American Airlines 2292 pe 21 februarie”. Și FBI a anunțat public că este „informat de incidentul raportat”, dar agenția nu a furnizat niciun detaliu suplimentar.

Am scris aici despre acest lucru: Fenomenul OZN. FBI în alertă după ce un pilot a înghețat de spaimă

Prezența extratereștilor pe Pământ. Pentagonul recunoaște

Desigur, acest gen de lucruri se întâmplă foarte mult în aceste zile. De fapt, The Sun tocmai a publicat un articol care documentează „un șir de incidente ciudate care implică avioane de pasageri” în ultimele luni. Pe vremuri, guvernul SUA se străduia să nege că se întâmplă ceva neobișnuit pe cerul nostru. Dar, în ultimii doi ani, oficialii guvernamentali au început să-și schimbe tonul.

De exemplu, anul trecut, Pentagonul a publicat imagini cu piloți din marină care se confruntă cu un OZN. La sfârșitul lunii aprilie, Departamentul Apărării a dat publicității imagini ale piloților de vânătoare ai Marinei Militare care se confruntau cu ceva „neidentificabil”. Videoclipurile alb-negru prezintă obiecte mici care zboară peste camerele de zbor ale piloților de vânătoare US Navy. Aceste imagini circulau deja pe internet. Departamentul Apărării a confirmat autenticitatea videoclipurilor – spunând că nu știa ce au reprezintă.

Agenția de Informații a Apărării a publicat noi documente

Mult mai important, Agenția de Informații pentru Apărare a publicat recent documente care atestă faptul că SUA au testat resturile provocate de accidente OZN.

Pentagonul a recunoscut că a deținut și testat resturi de la prăbușirea OZN-urilor într-o scrisoare Freedom of Information, publicată de The Sun. Cercetătorul Anthony Bragalia a scris Agenției de Informații a Apărării (DIA) solicitând detalii despre toate materialele OZN pe care le dețin și rezultatele oricăror teste pe care le-au efectuat.

După tot acest timp, de ce ar admite guvernul federal în cele din urmă acest lucru? Încearcă să ne pregătească mental pentru ceva?

Conform celor 154 de pagini de rezultate ale testelor care au fost publicate, unele dintre materialele care au fost preluate de la OZN-uri posedă „capacități extraordinare” În răspunsul, publicat de The Sun, DIA a dat 154 de pagini de rezultate ale testelor, care includ rapoarte despre un misterios metal de „memorie” numit Nitinol, care își amintește forma originală atunci când este pliat.

Bragalia a spus că a fost o „recunoaștere uimitoare” din partea guvernului SUA și documentele arată că unele resturi recuperate de la OZN resturiposedă „capabilități extraordinare”, inclusiv potențialul de a face lucrurile invizibile sau chiar de a încetini viteza luminii. Evident, entitățile care operează aceste anve sunt extrem de avansate și par să aibă o tehnologie pe care noi nu o avem în prezent.

Prezența extratereștilor pe Pământ. Prieteni sau dușmani?

Declarațiile făcute recent de cineva care a fost un oficial de top în programul spațial al Israelului timp de 30 de ani au stârnit multe speculații …

Haim Eshed, care a condus programele israeliene de securitate spațială timp de 30 de ani, a fost în centrul atenției în ultimele zile, după ce a susținut că extratereștrii există, că Israelul și SUA au fost de mult timp în contact cu ei. Eshed a spus că extratereștrii fac experimente pe Pământ și că există o bază comună subterană pe Marte, unde colaborează cu astronauții americani. „Au cerut să nu facem publicitate că sunt aici pentru că umanitatea nu este pregătită”, a spus el.

Alți experți au ajuns la o concluzie complet diferită

Profesorul de istorie al Universității Temple, David Jacobs, studiază fenomenul răpirii extraterestre de zeci de ani și crede că acești „extratereștri” au o agendă profund malefică. Potrivit lui Jacobs, cercetările sale despre răpirile extraterestră l-au dus la concluzia că o rasă extraterestră a implementat un program clandestin pentru a crea o rasă hibridă extraterestră-umană. Programul a ajuns acum într-un stadiu avansat, iar hibrizii extratereștri sunt acum integrați în secret în societatea umană. Hibrizii extratereștri, potrivit lui Jacobs, sunt capabili să trăiască în secret în societatea umană, deoarece sunt identici superficial cu oamenii.

Există atât de multe speculații despre aceste ființe și poate fi foarte dificil să separi adevărul de ficțiune.

Dar, pe măsură ce numărul incidentelor admise oficial continuă să crească, devine clar că se întâmplă cu adevărat ceva foarte ciudat.

Iar dacă luăm în calcul că după decenii de secretomanie, guvernul SUA admite acum în mod deschis că există OZN-uri, atunci nu ne rămâne decât să așteptăm.

Ce? Prezența extratereștilor pe Pământ…