Evenimentul Zilei > Social > Fenomenul OZN: FBI în alertă după ce un pilot a înghețat de spaimă
Fenomenul OZN: FBI în alertă după ce un pilot a înghețat de spaimă

Fenomenul OZN: FBI în alertă după ce un pilot a înghețat de spaimă

Un incident misterios a alertat FBI.

Fenomenul OZN FBI implicat. FBI-ul a confirmat că investighează un incident misterios. Aceasta după ce a avut loc o întâlnire cu ceea ce numește în mod uzual – OZN (Obiecte Zburătoare Neidentificate). Anunțul FBI a venit după ce un pilot experimentat al American Airlines a spus că văzut săptămâna trecută un „obiect cilindric care zbura în fața și deasupra avionului” în timpul unui zbor comercial. FBI-ul a refuzat să spună în ce stadiu este investigația, dacă consideră incidentul ca fiind serios, o întâlnire cu un OZN misterios.

Cu toate acestea, au confirmat criptic că sunt „conștienți” de raportul unui pilot despre un aparent OZN văzut peste nord-estul New Mexico la începutul acestei săptămâni. Acest lucru vine după ce zborul 2292 al American Airlines, un Airbus A320 care zbura între Cincinnati și Phoenix pe 21 februarie, a avut o întâlnire bizară dovedită cu o înregistrare. Înfricoșătoarea experiență trăite de cei doi piloți poate fi auzită de oricine.

Într-o înregistrare făcută publică, unul din piloți poate fi auzit spunând controlului traficului aerian ceva despre un „obiect cilindric lung care aproape arăta ca o rachetă de croazieră„ care se mișcă extrem de repede în fața și deasupra avionului. Conversația a fost încărcată de Steve Douglass pe blogul său, Deep Black Horizon. American Airlines a confirmat ulterior că transmisia radio prezentată provine de la zborul 2292.

Fenomenul OZN FBI nu comentează

Pilotul descrie un obiect neobișnuit în mișcare rapidă care zboară în fața lor, conform transmisiei radio. În conversație, pilotul spune: „Aveți vreo țintă aici? Tocmai am văzut ceva  chiar deasupra noastră. Nu-mi place să spun asta, dar părea un obiect cilindric lung care arăta aproape ca un tip de rachetă de croazieră. Mișcându-se foarte repede, a trecut chiar pe deasupra noastră.”

Pilotul a spus că OZN-ul se mișca mai repede decât avionul, care călătorea cu aproximativ 750 de kilometri pe oră, la o altitudine de 11.000 de metri. American Airlines a trimis ulterior raportul despre incident către FBI, sugerând că au fost în apropierea unui site care a lansat o anchetă. Numai că în aceea zona nu s-a semnalat nici o lansare de rachetă.

Purtătorul de cuvânt al FBI, Frank Connor, a răspuns solicitărilor astfel: „FBI-ul este la curent cu incidentul raportat. În timp ce politica noastră este să nu confirme și nici să infirme investigații în curs, FBI lucrează continuu cu partenerii federali, de stat, locali pentru adace schimb de informații și pentru a proteja publicul”.

Fenomenul OZN FBI în alertă.