Evenimentul Zilei > Politica > Previziune sumbră după tragedia de la Caracal: „Poate deveni o REVOLTĂ”
Previziune sumbră după tragedia de la Caracal: „Poate deveni o REVOLTĂ”

Previziune sumbră după tragedia de la Caracal: „Poate deveni o REVOLTĂ”

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre evenimentul tragic ce a avut loc în Caracal: „Situația se poate transforma într-o revoltă”.

Sociologul Marius Pieleanu, considerat apropiat de PSD, avertizează că situația de la Caracal poate deveni un punct vulnerabil pentru premier în campania electorală, iar dacă nu este gestionată adecvat, cu „toleranță zero” din partea Vioricăi Dăncilă, riscă să se transforme într-o situație de revoltă populară, după modelul protestelor din 10 august,scrie Digi24.

„Dacă nu este gestionată bine, mai ales că, în mod natural, celelalte partide aflate în opoziție ar putea să exploateze politic această situație, ea se poate transforma într-o revoltă, mai mult sau mai puțin spontană, similară cu cea din vara anului trecut. O spun cu subiect și predicat. Repet: dacă Guvernul nu gestionează cu intransigență și toleranță zero o astfel de situație și nu demite de la A la Z pe toți, chiar și reprezentanții PSD-ului în zona aceasta, atunci lucrurile pot deveni necontrolabile și nu cred că e cazul, mai ales că mai sunt câteva luni până la alegerile prezidențiale”, a punctat sociologul Marius Pieleanu.

El este cel care a realizat sondajele de opinie pentru alegerea candidatului PSD la scrutinul prezidențial din noiembrie.