Evenimentul Zilei > Actualitate > Preţuri pentru toate buzunarele! Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc lansează astăzi programul „Litoralul pentru toţi”
Preţuri pentru toate buzunarele! Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc lansează astăzi programul „Litoralul pentru toţi”

Preţuri pentru toate buzunarele! Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc lansează astăzi programul „Litoralul pentru toţi”

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunţat lansarea programului “Litoralul pentru toţi”, care presupune scăderea tarifelor cu până la 70%, în perioada 29 august – 1 octombrie 2016, faţă de cel din plin sezon.

Redăm mai jos comunicatul de presă trimis de FPTR:

"Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul "Litoralul pentru toţi" prin care, în perioada 29 august – 1 octombrie 2016, tarifele scad cu pănă la 70%, față de cele din plin sezon estival.
 
Chiar dacă acest sezon a fost cel mai aglomerat, hotelierii au decis să păstreze tarifele din anii anteriori, pentru programul "Litoralul pentru toţi".
 
Tarifele, similare cu cele de la ediția de primăvară a programului, sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon. Ținând cont de locurile puse la dispoziție de hotelieri, cel puţin 10.000 de turişti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.
 
Pentru zona Mamaia – Constantă – Eforie tarifele maximale pentru această ediţie ( sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la:
 
205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fără mic dejun
235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fără mic dejun
265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fără mic dejun
315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun 
425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun 
485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun 
 
Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la: 
 
159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fără mic dejun
179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fără mic dejun
199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fără mic dejun
269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun 
329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun 
379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun
469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun 

FPTR este singura organizație reprezentantivă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariați, membrii FPTR avand o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro."
 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: