Preţuri pentru sejururile de Paşte preferate de români: între 260 de lei şi 600 de euro

Preţuri pentru sejururile de Paşte preferate de români: între 260 de lei şi 600 de euro

România, Bulgaria şi Turcia rămân în 2015 destinaţiile preferate de români pentru sărbătorile pascale. Începând cu 2014, Paştele în Cipru şi Israel au început să prezinte interes pentru turiştii români, iar anul numărul turiştilor turiștilor către aceste destinații ar putea crește cu 30%, conform datelor Paralelă 45.

„Românii care sărbătoresc Paştele în ţară alocă un buget de 100-150 euro de persoană în staţiunile montane mai ales, la pensiuni sau hoteluri cu mese festive incluse. Cei amatori de litoral aleg Bulgaria sau Turcia, optând pentru serviciile all inclusive. Tarifele pentru aceste destinaţii pornesc de la 82 euro de persoană pentru trei nopţi de cazare”, a explicat Daniela Dumitrica, Director Marketing Paralelă 45.

„Anul trecut mulţi români au ales să petreacă sărbătorile pascale în Cipru, dar şi în pelerinaje în Israel. Ne aşteptăm că numărul acestora să crească anul acesta cu peste 30%. Bugetul mediu alocat pentru aceste vacanţe începe de la 395 euro de persoană”, a completat aceasta.

260 de lei un sejur în țară

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu tarife începând de la 260 lei, românii pot alege să-şi petreacă Paştele pe meleagurile ţării la pensiuni sau hoteluri de 3 şi 4 cu mic dejun şi cină festivă de Paşte incluse.

Un pachet de 3 nopţi în Bulgaria are preţul de 82 euro de persoană la un hotel de patru stele cu all inclusive. Un sejur de 7 nopţi în Turcia de Paşte porneşte de la 245 euro de persoană cu all inclusive, în tarif intrând şi biletul de avion cursa charter şi transferurile.

Cererea a crescut şi pentru pelerinajele în Israel. Un circuit de 5 nopţi în Ţară Sfânta are preţul de 599 euro de persoană, cazare la hoteluri de 3 şi 4 cu demipensiune, intrări la obiectivele turistice precizate în program, biletul de avion, transferurile şi ghid local vorbitor de română. Turiştii care aleg acest circuit primesc şi un bonus – vizitarea Mănăstirilor Sf. Teodosie şi Sf Sava cel Sfinţit.

Vacanţele de Paşte în Cipru încep de la 395 euro de persoană, pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de 2* cu demipensiune. Tariful include şi biletul de avion, transferurile şi un prânz festiv de Paşte cu muzică live şi dansuri tradiţionale.