Evenimentul ZileiSocialPretenții absurde pentru un loc de muncă. Au cerut diploma de licență și șase ani vechime pentru…

Pretenții absurde pentru un loc de muncă. Au cerut diploma de licență și șase ani vechime pentru…

Pretenții absurde pentru un loc de muncă. Au cerut diploma de licență și șase ani vechime pentru…
Pretenții absurde pentru un loc de muncă la Unitatea de Asistență Medico-Socială din Săveni. Conducerea cere șase ani de experiență și o diplomă de licență pentru un post de „spălătoreasă”.

Un anunț din ziar, legat de un loc de munca, a atras atenția presei din Botoșani. În anunț se explică despre ce post este vorba, dar și despre calificările pe care un candidat ar trebui să le aibă.

„Se pare că posturile la stat au devenit atât de căutate încât candidaţii sunt nevoiţi să îndeplinească condiţii de participare la concurs greu de imaginat pentru o minte normală. Spre exemplu, Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni a scos la concurs un post de spălătoreasă pentru care candidaţii trebuiesc să îndeplinească condiţii mai aspre decât pentru ocuparea unui post de director de bancă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit anunţului publicat în presă, unitatea spitalicească din Săveni le solicită candidaţilor care doresc să se înscrie la concursul pentru postul de spălătoreasă să fie “absolvenţi de studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă în domeniul financiar-contabil, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului să fie de 6 ani şi 6 luni”, scrie Botosaninecenzurat.

 


Accesează: