Volodimir Zelenski, președintele din Ucraina, a primit noul vaccin Covid-19 la bustul gol.

După ce Klaus Iohannis și-a „etalat” mușchii în luna ianuarie, atunci când a fost vaccinat anti-Covid-19, acum a venit rândul președintelui din Ucraina.

Deși președintele nostru s-a prezentat într-un tricou și a optat pentru suflecarea mânecii, cel din Ucraina a dus totul la un nou nivel.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, s- dezbrăcat la bustul gol pentru a primi doza de vaccin.

Agențiile de presă au remarcat imediat condiția fizică în care se afla conducătorul țării. Față de el, „performanțele” afișate de restul conducătorilor, inclusiv de Klaus Iohannis, par să pălească.

Reamintim că Klaus Iohannis a fost aclamat de mii de români datorită condiției sale fizice.

„La ce sală mergeti?”, „La 60+ nu tu burta, bicepsi lucrati. Alta dovada clara ca nu e roman”, „.. felicitări pt deltoid și antebraț se poate mai mult la biceps…”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de președintele român în ianuarie.

Președintele din Ucraina a primit noul vaccin Covid-19 la bustul gol

Președintele Ucrainei a ales să se vaccineze în estul țării. Acolo, politicianul i-a vizitat pe militarii care luptă împotriva separatiștilor pro-ruși.

„Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii.

Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja COVID-19.

Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut.

Oameni ca mine și ca ministrul sănătății, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alții. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume”, a declarat președintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski i-a îndemnat pe toți cetățenii să-i urmeze exemplul. Deși sondajele nu arată un interes prea mare din partea populației, el încearcă s-o mobilizeze.

Aproape jumătate din populația țării nu vrea să se vaccineze.

Singurul vaccin disponibil în Ucraina este cel de la AstraZeneca. Liderul de la Kiev a respins din start ideea unei imunizări cu vaccinul rusesc Sputnik V. Le-a cerut țărilor UE să trimită vaccinuri și în Ucraina, în semn de solidaritate, scrie Digi24.

Citește și: Muşchii lui Iohannis, subiect de glume şi meme pe net. Vaccinare de succes