Evenimentul Zilei > Politica > Președintele Traian Băsescu a primit sfaturi de la foştii colegi de şcoală, ca să fie un bun bunic | VIDEO
Președintele Traian Băsescu a primit sfaturi de la foştii colegi de şcoală, ca să fie un bun bunic | VIDEO

Președintele Traian Băsescu a primit sfaturi de la foştii colegi de şcoală, ca să fie un bun bunic | VIDEO

Președintele Traian Băsescu a primit sfaturi cum să se comporte în calitatea sa de bunic. Iar sfaturile nu au venit de la oricine, ci de la foștii colegi de la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”. Şeful statului a fost la cea de-a 38-a întâlnire cu foştii colegi, acolo unde s-a aflat şi fiica preşedintelui, Ioana Băsescu.

”S-a purtat, ca în fiecare an, ireproşabil. Aceeaşi gazdă bună, acelaşi coleg pe care îl ştiam din tinereţe. A fost o atmosferă plăcută, s-a dansat. S-a râs, s-a glumit, ne-am amintit din tinerețe”, a povestit unul dintre invitați, conform B1 TV.

”Anul trecut parcă lumea era mai tânără, anul ăsta… Ringul de dans era mai… Frumos, simpatic şi scurt pentru că avem şi treburi. Ce facem, despre copii, părinţi, nepoţi. Că eu sunt bunic, el e bunic. Al meu nepot e mai mare cu o lună”, povestește un altul.

Preşedintele Traian Băsescu a absolvit cursurile Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân" în 1976, alături de alţi peste 200 de studenţi. Printre foştii colegi ai şefului statului se numără viceamiralul Dorin Dănilă, fost şef al Statului major al Forţelor Navale sau Mircea Rusmănică, fost şef al Comandamentului Flotei Maritime.