Evenimentul Zilei > International > Preşedintele Nigeriei, într-o conferinţă cu Angela Merkel: Locul nevestei mele e la CRATIŢĂ. Sunt mai deştept ca ea
Preşedintele Nigeriei, într-o conferinţă cu Angela Merkel: Locul nevestei mele e la CRATIŢĂ. Sunt mai deştept ca ea

Preşedintele Nigeriei, într-o conferinţă cu Angela Merkel: Locul nevestei mele e la CRATIŢĂ. Sunt mai deştept ca ea

Președintele Nigeriei, Muhammadu Buhari, a reușit să șocheze opinia publică în timpul unei vizite oficiale în Germania. Acesta a declarat, în timpul unei conferințe de presă alături de cancelarul german Angela Merkel, că locul soţiei sale este la bucătărie şi în domitor, răspunzând astfel criticilor formulate de consoartă la adresa mandatului său, potrivit b1.ro.

"Nu ştiu în ce partid este soţia mea, dar locul ei este în bucătărie şi în sufragerie şi în celelalte camere ale mele. Pentru că eu sunt mai deştept că ea", a răspuns Buhari, întrebat fiind cum comentează remarcile critice exprimate de soţia sa, Aisha Buhari, privind guvernarea.

"Sper că soţia mea îşi aminteşte că am fost (nr. candidat la preşedinţie) de trei ori şi că am reuşit la a patra încercare", a ţinut să puncteze Muhammadu Buhari, adăugând: "ştiu mai multe decât ea şi decât restul opoziţiei, pentru că am câştigat".

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.