Evenimentul Zilei > International > Unde a stat ASCUNS preşedintele Macron PATRU zile
Unde a stat ASCUNS preşedintele Macron PATRU zile

Unde a stat ASCUNS preşedintele Macron PATRU zile

Reflecţii, lectură şi plimbări. Emmanuel Macron a petrecut nu mai puţin de patru zile la fortul Brégançon (reşedinţa de vară a preşedinţilor Franţei) în localitatea Var, înainte de a-şi înregistra discursul pentru Noul An, adresat poporului francez.

Vestele Galbene au prespus bine că preşedintele Republicii se află ascuns la în fortul Brégançon. Emmanuel Macron a petrecut nu mai puţin de patru zile de ''reflecţie'' în reşedinţa prezidenţială, a indicat primarul de la Bormes-les-Mimosas, François Arizzi pe pagina sa de Facebook. Joia trecută, membrii mişcării Vestele Galbene au avut tentativa de a intra în fort, dar fără succes.

Primarul localităţii a publicat astfel fotografia unui mesaj scris de mână de preşedinte în cartea de aur a orăşelului. Şeful Statului a mulţumit primarului şi locuitorilor. ''Aceste patru zile de reflecţie, lectură şi mers pe jos au însoţit venirea noastră la Brégançon'', a adăugat el înainte de prezentatea discursului său adresat francezilor cu ocazia Anului Nou 2019.

Pentru edil, este un omagiu adus oraşului său şi locuitorilor oraşului.  "Este bine să trăieşti în Bormes-les-Mimosas", spune el. Elysée, care nu a dorit să comunice locul de reşedinţă al cuplului prezidenţial în aceste câteva zile de vacanţă, a confirmat luni această informaţie. "Preşedintele a venit duminică seara la primăria din Bormes pentru a semna în cartea de înalţi oaspeţi", a declarat un funcţionar al orăşelului de pe litoralul pe care se află reşedinţa preşedinţilor Republicii Franceze, notează 20 Minutes.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: