Evenimentul Zilei > Actualitate > Președintele Klaus Iohannis va merge în judeţul Gorj, unde va vizita Casa memorială „Constantin Brâncuşi” de la Hobița
Președintele Klaus Iohannis va merge în judeţul Gorj, unde va vizita Casa memorială „Constantin Brâncuşi” de la Hobița

Președintele Klaus Iohannis va merge în judeţul Gorj, unde va vizita Casa memorială „Constantin Brâncuşi” de la Hobița

Evenimentul Zilei vă prezintă cele mai importante subiecte de vineri, 28 octombrie 2016.

Președintele Klaus Iohannis va merge în judeţul Gorj, unde, începând cu ora 16.00, va vizita și Casa memorială "Constantin Brâncuşi" de la Hobița.

 
Premierul Dacian Cioloș va vizita Târgu-Jiu, Zalău și Sălaj. Printre evenimentele la care va participa se numără și o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţul Sălaj, care va avea loc la ora 17.30, la Clubul Oamenilor de Afaceri.

Târgul Național de Artizanat și Meșteșuguri “MeșteșugarFEST-România Creativă” aduce trei zile de spectacole de muzică, dans și teatru, proiecții de film, ateliere pentru copii și workshopuri de business între 28-30 octombrie la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” din București.

În centrul evenimentului, organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, se va afla însă târgul meșterilor populari, la care vor participa aproximativ 150 de meșteșugari și artizani din toată țara.

Pe lângă acesta, evenimentul va cuprinde și spectacole de muzică și dans popular, ateliere pentru copii, teatru, proiecții de film și lansări de carte.

Conferinţă de deschidere a Târgului Naţional pentru Meşteşuguri şi Artizanat "MeşteşugarFEST – România Creativă", organizată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri prin OTIMMC Ploieşti (9:30, Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti") 

INS va publica urmatoarele studii: Tendinţe în evoluţia activităţii economice în perioada octombrie – decembrie 2016; Populaţia după domiciliu la 1 iulie 2016; Autorizaţiile de construire eliberate pentru clădiri în septembrie 2016