Evenimentul ZileiInternationalPreşedintele Donald Trump, bolnav?

Preşedintele Donald Trump, bolnav?

Preşedintele Donald Trump, bolnav?
Medicul lui Donald Trump a lămurit prezenţa preşedintelui la un consult care nu are legătură cu presupusele dureri toracice ale acestuia.

Medicul lui Donald Trump a anunţat că preşedintele Statelor Unite, contrar unor informaţii, n-a suferit niciun fel de dureri în piept, într-un raport publicat ieri în urma „unui control medical de rutină care era prevăzut”.

Miliardarul din New York, 73 de ani, a petrecut ceva mai mult de o oră la Walter Reed Militay Hospital, de lângă Washington pentru „examinări, analize şi discuţii” cu comunitatea de medici, a spus doctorul Sean Conley într-o declaraţie lăsată de Casa Albă.

„Cu toate speculaţiile, preşedintele nu a dat niciun semn că ar avea dureri în piept şi n-a fost diagnosticat sau tratat pentru probleme urgente sau acute”

„Ba, mai mult, nu a suportat niciun examen cardiac sau evaluare neurologică specifică”. Se speculează că examinarea medicală la care a fost supus Donald Trump n-a fost planificată şi că durerile din piept pot fi un semn al problemelor cardiace.

„Din cauza unor incertitudini din agendă, informaţiile privind vizita au fost menţinute rezervate”, afirmă dr.Conely în declaraţia care furnizează şi detalii asupra nivelului colesterolului preşedintelui SUA. La precedenta sa examinare, din februarie, Conely stabilise că faimosul său pacient era „sănătos tun”.

Donald Trump, iubitor de mâncarea fast food şi mai puţin de exerciţiul fizic, cântărea 110 kg

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat sâmbătă că preşedintele s-a bucurat de un sfârşit de săptămână şi a mers la controlul medical anual, „înaintea unui 2020 solicitant”, în care va încerca să fie reales.

În 2018, medicul de atunci al lui Trump, Ronny Jackson, a ţinut o conferinţă de presă neobişnuit de detaliată în care „a elogiat genele incredibile” ale magnatului imobiliar. La puţin timp, Donald Trump a vrut să-l numească pe dr. Jackson la şefia Departamentului Afacerilor Veteranilor, propunere refuzată ulterior, potrivit celor relatate de lalibre


Accesează: