După meciul României cu Muntenegru, jurnaliștii din Germania nu l-au mai menajat pe tehnicianul lor, așa cum au făcut-o de-a lungul preliminariilor.

„Românii lui Daum au pierdut și ultima șansă”, au titrat cei de la Kicker.

„România și antrenorul ei criticat Christoph Daum nu mai sunt în cărți pentru obținerea unui bilet la Cupa Mondială după 0-1 în Muntenegru. O despărțire de Daum în următoarele zile este destul de probabilă. Fanii și media din România cer deja o înlocuire a fostului campion cu Stuttgart” – Die Welt.

„Fanii români cer demisia lui Daum. Daum știe că presiunea asupra sa e din ce în ce mai mare. Echipa participantă la Euro 2016 nu s-a ridicat la nivelul cerințelor mari impuse de presă în campania de calificare la Cupa Mondială” – Frankfurter Algemeine Zeitung. 

În urmă cu două zile, același cotidian titra: „Christoph Daum, ca antrenor al echipei naționale a României, continuă să se confrunte cu o situație dificilă în preliminariile Cupei Mondiale, în ciuda unei victorii cu 1-0 în fața Armeniei și nu este sigur de poziția sa. 27.000 de spectatori prezenți pe Stadionul Național din București i-au cerut demisia vineri seara. Jucătorul din Bundesliga Alexandru Maxim l-a salvat pe antrenorul german cu golul său din ultimul minut”.

 

Te-ar putea interesa și: