Preparate tradiționale pentru masa de Paște. Cea mai delicioasă rețetă de drob de miel

Preparate tradiționale pentru masa de Paște. Cea mai delicioasă rețetă de drob de miel

Doar câteva zile ne mai despart de cea mai mare sărbătoare a creștinătății. Mai mult ca sigur, și voi vă gândiți deja la masa de Paște.

Desigur, elementul central al preparatelor pentru Sărbătorile Pascale este drobul de miel. Vă invităm să parcurgem împreună o rețetă delicioasă.

Iata o tradiționala rețetă de Pațti: Drob de miel.

Ingrediente Drob de miel

Ne puteți urmări și pe Google News

2 kg organe miel 8 oua 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel condimente pt drob sare, piper

Mod de preparare Drob de miel

Se fierb organele de miel în apa cu un praf de sare. Se toacă mărunt verdețurile. Organele fierte se dau prin mașina de tocat (sau la robotul de bucatarie) si se amestecă cu verdețurile. Se adaugă gălbenuțurile, albușurile bătute spumă și condimente după gust și se amestecă până se omogenizează compoziția. Se pune compozitia în tavă. In mod normal pe fundul tăvii se pune prapurul de la miel. Se bat două gălbenușuri și se toarnă deasupra. Se dau la cuptor la foc potrivit aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească apoi se taie felii, potrivit romaniatv.net