Evenimentul Zilei > Politica > Premieră în PSD! Cozmin Gușă participă la o ședință de alegeri
Premieră în PSD! Cozmin Gușă participă la o ședință de alegeri

Premieră în PSD! Cozmin Gușă participă la o ședință de alegeri

Social democrații se întâlnesc, astăzi, într-o ședință importantă, unde Cozmin Gușă este invitat special.

Cu doar câteva zile înaintea Conferinței Extraordinare de Alegeri, în plină luptă pentru preluarea conducerii PSD Arad, Cozmin Gușă participă la ședinta social democraților, pentru prima dată de la intrarea în PSD.

Cozmin Gușă va participa în calitate de invitat special al președintelui PSD Arad, Dorel Căprar. „Suntem înaintea unei campanii electorale foarte grele, astăzi domnul Cozmin Gușă va fi prezent la Arad, va avea întâlnire cu parte din colegii noștri care pot fi prezenți, să discuctam despre strategia de campanie.

În ceea ce priveşte mandatul viitoarei echipe de la conducerea PSD Arad, aceasta va avea mandat special de doar un an de zile, urmând apoi să fie organizate alegeri pentru un mandat plin, de 4 ani”, a declarat Dorel Căprar la Realitatea PLUS.

De altfel, acesta a punctat că este o onoare prezența lui Cozmin Gușă la ședință.

„Faptul că domnul Cozmin Gușă va fi prezent astăzi, pentru noi este un lucru extraordinar experiență dânsului în mai multe campanii ca șef de campanie cu rezultate extraordinare ne dă și nouă speranța că la Arad vom avea rezultate spectaculoase. Campania în zona noastră a Aradealului trebuie schimbată, trebuie să facem o campanie specifică Ardealului și avem nevoie de o strategie modernă, adaptată la cerințele societății românești”, a adăugat Dorel Căprar.