Premier League. Chelsea, victorie cu 6-0 contra Everton

Premier League. Chelsea, victorie cu 6-0 contra Everton Sursă foto: Facebook

Chelsea a fost nemiloasă cu Everton în etapa a 33-a din Premier League, câștigând cu 6-0 pe Stamford Bridge. Cole Palmer a reușit un hat-trick în prima repriză și a încheiat cu un poker, marcând dintr-un penalty în partea secundă.

Premier League. Chelsea, victorie clară în fața celor de la Everton

Chelsea a obținut o victorie categorică împotriva lui Everton, cu scorul de 6-0, în etapa a 33-a din Premier League.

Chelsea a început în forță partida de pe Stamford Bridge, iar Cole Palmer a deschis scorul în minutul 13. Doar 5 minute mai târziu, el a reușit să își dubleze reușita, iar în minutul 29 a completat hat-trick-ul. Nicolas Jackson a stabilit scorul la pauză, iar Chelsea s-a dus la vestiare cu un avantaj de patru goluri.

Celelalte goluri din meci au fost marcate de Nicolas Jackson în minutul 44 și de Alfie Gilchrist în minutul 90.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chelsea se află pe locul al nouălea în clasamentul Premier League, având 47 de puncte, în timp ce Everton se află pe locul 16, în zona retrogradării, cu 27 de puncte.

Cole Palmer

Cole Palmer. Sursă foto: X.com

Cole Palmer scrie istorie la Chelsea

Cole Palmer a scris istorie la Chelsea, la doar șapte luni de la transferul său pe Stamford Bridge. În urmă cu doar câteva luni, pe 1 septembrie 2023, londonezii plăteau pentru el nu mai puțin de 47 de milioane de euro în conturile celor de la Manchester City.

Transferul s-a dovedit a fi o alegere inspirată, iar Cole Palmer a avansat rapid în rândurile lui Mauricio Pochettino, devenind cel mai de seamă fotbalist din lot.

Luni seară, în meciul împotriva lui Everton, englezul a realizat o performanță istorică. Palmer a reușit un hat-trick în doar 16 minute și a rămas pe vecie în cărțile de istorie ale lui Chelsea. În plus, el a marcat și din penalty în repriza a doua.

Mijlocașul ofensiv a atins un nou record în meciul din Premier League, ajungând la șapte meciuri consecutive în care marchează pe Stamford Bridge. Este singurul jucător din istoria celor 119 de ani ai clubului care realizează acest lucru.

Grație celor trei goluri marcate, Cole Palmer a ajuns la un total de 22 de goluri în acest sezon, la care se adaugă și 13 pase decisive. Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a englezului este de 55 de milioane de euro.