Evenimentul Zilei > Actualitate > Prăbușire pentru un fost antrenor de la FCSB. Nu și-a găsit echipă și ar putea să lucreze în liga a II-a
Prăbușire pentru un fost antrenor de la FCSB. Nu și-a găsit echipă și ar putea să lucreze în liga a II-a

Prăbușire pentru un fost antrenor de la FCSB. Nu și-a găsit echipă și ar putea să lucreze în liga a II-a

Nicolae Dică, fost antrenor al celor de la FCSB, are șanse să lucreze în liga secundă, la FC Argeș, după ce piteștenii s-au despărțit de Emil Săndoi.

Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeș, a demisionat de pe banca echipei din Trivale și locul său ar putea să fie luat de Nicolae Dică. Fostul tehnician de la FCSB n-a mai lucrat după ce s-a despărțit în iarna trecută de gruparea „roș-albastră” și ar vrea să revină în orașul natal.

„Am văzut că domnul Săndoi a plecat de la echipă. FC Argeş este echipa unde eu mi-am început cariera de antrenor principal, am reuşit să promovez, acolo am şi debutat ca jucător în prima ligă, îmi doresc să antrenez această echipă şi îmi doresc ca această echipă să ajungă în prima ligă. Dar, deocamdată, sunt unele problemele pe care ei trebuie să le rezolve şi dacă le vor rezolva e posibil să ajung la FC Argeş”, a spus antrenorul, conform Telekom Sport.