Evenimentul Zilei > Actualitate > POVESTEA ANULUI! O femeie de 68 de ani și-a luat cea mai mare ȚEAPĂ. Anchetatorii au descoperit detalii incredibile
POVESTEA ANULUI! O femeie de 68 de ani și-a luat cea mai mare ȚEAPĂ. Anchetatorii au descoperit detalii incredibile

POVESTEA ANULUI! O femeie de 68 de ani și-a luat cea mai mare ȚEAPĂ. Anchetatorii au descoperit detalii incredibile

O femeie în vârstă de 68 de ani, din Petrila, judeţul Hunedoara, a picat în plasa unui escroc sentimental care a lăsat-o fără 11.000 de euro după ce i-a promis dragoste eternă şi o valiză de bani.

Povestea de iubire dintre femeia din Petrila şi escroc a început în urmă cu câteva luni pe o reţea de socializare.

Femeia de 68 de ani a căzut direct în plasa escrocului care i-a promis că o va lua de nevastă şi va veni în România să locuiască împreună, observatortv.ro.

Ieri, victima s-a prezentat sediul Poliţiei Petrila şi a depus o plângere penală împotriva escrocului.

Femeia le-a povestit poliţişti că bărbatul, despre care crede că ar fi un cetăţean american care ar lucra în Siria, i-a promis că îi va trimite acasă o valiză de bani şi apoi va veni şi el în România să trăiască împreună până la sfârşitul vieţii.

Totuşi, bărbatul a convins-o pe femeie că pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să achite mai multe taxe vamale.

Drept urmare, escrocul i-a cerut femeii îndrăgostite să achite 1.200 de euro pe numele unei femei din Franţa.

Au urmat apoi alte plăţi de 1.200, 800 şi 8.200 de euro pe numele unor persoane din Franţa, Polonia şi Indonezia.

Fără să se gândească nicio secundă că este victima unui escroc şi că nu va mai vedea niciodată banii trimişi printr-un serviciu rapid de transfer bancar, femeia i-a dat escrocului 11.400 de euro.

După cum era de aşteptat, după ce a primit toţi banii de la româncă, bărbatul de pe reţeaua de socializare şi-a închis contul.

Astfel, femeia s-a dus la Poliţie şi a depus o plângere împotriva iubitului virtual.