Evenimentul Zilei > Social > Postul de radio Gold FM se relansează, de luni. Cum va arăta grila de program
Postul de radio Gold FM se relansează, de luni. Cum va arăta grila de program

Postul de radio Gold FM se relansează, de luni. Cum va arăta grila de program

Postul de radio Gold FM se relansează, începând de luni, cu o nouă grilă de programe care va cuprinde emisiuni din toate domeniile, realizate de jurnaliști cu experiență.

Postul de radio Gold FM se relansează, începând de luni. Postul de radio a intrat în parteneriat strategic cu Evenimentul Zilei.

Anunțul a fost făcut de Cozmin Gușă, în calitatea sa de consilier al patronului Andrei Gușă, și moderator de emisiune. Într-o postare intitulată „Ce-i în Gușă și-n Căpușă! Noua grilă «Gold FM, Solid Radio!»”, el a prezentat grila de programe.

„Luni dimineață Gold FM va emite cu noua grilă, ce-ar putea fi descrisă scurt prin zicerea din titlu. Nu o să vă detaliez despre intențiile editorial. A făcut-o pe scurt și tânărul patron, Andrei Gușă, în câteva intervenții publice. Dar, în calitatea mea de consilier al său și moderator al radioului, mi-am trasat sarcina să vă enumăr câteva dintre emisiunile și personalitățile ce se vor derula și emite cotidian pe 96,9 MHz în București și împrejurimi, respectiv în toată țara pe internet la radiogoldfm.ro sau pe orice site specializat care are și «GOLD FM LIVE»”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Gold FM se relansează cu o nouă grilă de program

Porgramul postului de radio va începe la ora 7.00 cu „Pastila lui Cristoiu”.

„7.00 – 8.00 – „Pastila lui Cristoiu“, realizată de reputatul «istoric al clipei» la finalul zilei precedente și difuzată în 2 reprize, «la fix și la și jumătate».

8.00 – 12.00 – Muzică și «Buletinul pe surse» , prezentat la fiecare 15 minute de către Antonia Irina Stancu și Cătălin Grădinariu.

12.00 – 13.00 – «Presa vorbește la Gold FM».

Luni EVZ TV, «Față în față», cu Alecu Racoviceanu, Mirel Palada, Octavian Hoandră, Florian Bichir.

Marți EVZ TV, «Contrapunct EVZ», cu Dan Andronic, Mirel Curea, Robert Turcescu.

Miercuri DCNews TV, «MIERCUREA NEAGRĂ», cu Bogdan Chireac și Mugur Ciuvică.

Joi Gândul LIVE, cu Emma Zeicescu și invitații săi.

Vineri DCNewsTV, «Deferiți Mass-media», cu Bogdan Chireac, Val Vâlcu, Cozmin Gușă.

Cu ce programe se relanseză Gold FM

13.00 – 15.00 – «Ce-i în Gușă, și-n căpușă!», moderată de către Cozmin Gușă.

De la 13.00 va fi despre actualitatea zilei, iar de la 13.30 am organizat un dialog zilnic cu câte un comentator/gânditor prestigios, după cum urmează: lunea, Ion Cristoiu, marțea Sorin Roșca Stănescu, miercurea Vasile Dâncu, joia Adrian Severin.

De la 14.00 vor fi interviuri despre trecutul recent și perspectivele viitorului imediat cu alte personalități consolidate ale vieții noastre publice.

15.00 – 16.00 «Raport despre economie», realizat de către Petrișor Peiu, probabil cel mai consolidat și lucid comentator al substraturilor economico-administrative din ultima vreme.

16.00 – 17.00 – «Raport despre externe», realizat de către «decanul» analiștilor de politică externă, Corneliu Vlad, împreună cu prolifica jurnalistă de specialitate Roxana Istudor.

Noi emisiuni cu jurnaliști experimentați

17.00 – 18.00 – «Raport despre politică», realizat de către Anca Florea, unul dintre cei mai reputați jurnaliști radio, ce revine în forță la microfon.

18.00 – 19.00 – «Raport despre Justiție».

19.00 – 20.00 «Raport despre sport», cu pasionatul «reporter frenetic», Gabi Safta. Apropo de sport, «LA A MULȚI ANI!» Gică Hagi, «REGELE» nostru, ce împlinește azi 56 de ani!

20.00 – 22.00 – «Muzică și cultură», unde veți avea surpriza să întâlniți personalități publice ce se pricep și la muzică, dar vor comenta și despre evenimente socio-culturale”.

În postarea sa, Cozmin Gușă a dat informații și despre programul postului de radio din timpul weekend-ului.

„În weekend vor fi emisiuni de actualitate, dar și tematice, «vedeta» fiind Radu Golban, care va realiza în fiecare duminică de la 11.00 la 13.00 o emisiune dedicată dezbaterilor din jurul «Geopoliticii Transumanismului», difuzată live din Saint Gallen – Elveția (prima ediție va fi chiar duminică 7 februarie!). Deasemenea nu va lipsi în fiecare după-amiază de weekend Raluca Moianu la «Drive time coaching», cu știri, sfaturi și muzică”, a mai scris Cozmin Gușă.

Acesta a anunțat și alte surprise pe care postul de radio urmează să le lanseze în perioada următoare:

„Cam asta e sinteza programelor, cu alte surprize plăcute ce vor veni pe parcurs, dar Gold FM pregătește site-uri și canale de internet adiacente, ce vor fi lansate pe măsură ce vor fi finalizate.

Așadar, «LET’S TALK AND ROCK AGAIN!», în ritmuri «Gold FM, SOLID RADIO!»”

Gold FM, parteneriat strategic cu Evenimentul Zilei

În toamna anului trecut, Gold FM a fost preluat de către Cosmin Andrei Gușă, fiul unuia dintre acționarii de la Realitatea Plus, Cozmin Gușă. De la sfârșitul lunii octombrie, Gold FM a început un proces de redefinire a grilei și a subiectelor postului.

Una dintre cele mai importante noutăți aduse în proiect este parteneriatul cu Evenimentul Zilei. Gold FM va difuza emisiunile realizate de jurnaliștii de la Evz.ro. La radio veți putea asculta următoarele producții: „Față în față”, realizată de Alecu Racoviceanu, „Contrapunct” cu Dan Andronic și Mirel Curea și „Dosare de presă”.