Evenimentul Zilei > Justitie > PORUNCILE LUI ȚÂȚĂ, ,,RECTORUL” ACADEMIEI INFRACTORILOR. Regula de bază: ,,pușcăria nu omoară pe nimeni, este pierdere de timp și bani”
PORUNCILE LUI ȚÂȚĂ, ,,RECTORUL” ACADEMIEI INFRACTORILOR. Regula de bază: ,,pușcăria nu omoară pe nimeni, este pierdere de timp și bani”

PORUNCILE LUI ȚÂȚĂ, ,,RECTORUL” ACADEMIEI INFRACTORILOR. Regula de bază: ,,pușcăria nu omoară pe nimeni, este pierdere de timp și bani”

Codul lui Țâță, structurat pe capitole, era respectat cu sfințenie de toții recruții din Academia Infractorilor Români. În caz contrar, pedepsele se reduceau la bătăi și ,,oase rupte''. Cei 14 membri ai rețelei de hoţi coordonate de interlopul Adrian Marin Botez au fost arestați preventiv vineri seara de magistrații Tribunalului București. Țâță este deja condamnat, fiind încarcerat la Penitenxiarul Iași pentru tentativă de ucidere asupra lui Puiu Mironescu, un interlop rival din Iași.

Intrai în Academia Infractorilor dacă aveai: vârsta: 18-26 de ani, Kg. Min: 55, înălțime: 1.60-2.00 și erai APT MEDICAL. Important! Erau excluși: (sezonieri, turnători, drogați, alcoliști, jucători de jocuri de noroc, homosexualii și pedofilii. 

IGIENĂ. Chiloții și șosetele se spală zilnic!  Masa se ia la ora stabilită de (O). Spală-ți farfuria de unde ai mâncat și fă curat la locul unde ai servit masa.

ACORDAREA PERMISIILOR.  

Permisiile se acordă pentru probleme personale (deces în familie- părinți, frați), acccidente grave  al unui membru al familiei, la căsătorie, , nașterea copilului.

Inspecția dimineața oriunde te-ai afla (control ,,de morți’).Curățenia  tuturor încăperilor se execută  zilnic, de regulă dimineața de către (M) stabiliți sub conducerea (O)

Plăcerile vieții  (bani, mașini, femei etc) sunt plăcute dacă sunt controlate de tot. Toate astea sunt normale și le vei avea prin muncă. Toate la timpul lor.

ÎNCURAJARE.

Azi regulile  pentru voi sunt grele, în timp te vei obișnui cu ele. Regulile sunt pentru binele tuturor, pentru a ne proteja libertatea, sănătatea și tot ceea ce  iubim.

În timp te obișnuiești cu noua ta familie  (academie), cum ne-am obișnuit (cu răbdare vei reuși ). Respectul se câștigă în timp prin multă muncă.  Rezistă să stai departe de ceea ce iubești astăzi ( familie, , iubită și teh. modernă).

Respectați experiența noastră pentru a ajunge un interlop complet, aceste (R) nu sunt scrise nicăieri (bibliotecă) , sunt numai în inima noastră, cei care scriem astăzi acest cod.

Șmecheria este haină grea dar frumoasă, respectă și vei reuși.

DESPRE ANCHETE, POLIȚIE ȘI JUSTIȚIE.

Poliția, justiția este pe pământ pentru a menține ordinea și disciplina. Ei au rolul lor, iar noi pe al nostru. Ei vor să ne prindă, iar noi nu trebuie să fim prinși. Este un joc, cine e mai pregătit și mai atent câștigă.  Trebuie evitate problemele cu poliția, justiția pt. siguranța (A). De asta nu permit greșeli.

Poliția, procurorii sunt dușmanii noștri. Ei fac orice să ne ,,fută’’, asta le e meseria. Judecătorii înțeleg greșelile umane, fă-l să înțeleagă că îți pare rău de faptă. Ei judecă după probe.

Poliția nu doarme niciodată, și nici noi nu ne permitem să dormim. Ei sunt mai mulți, dar asta nu înseamnă că sunt mai buni.

Să nu vb din prima la ancheta doar la judecător simplu și scurt. Aplică poezia (orfan, drogat, alcolist, am greșit, îmi pare rău, etc).

Nu se acceptă niciun fel de colaborare cu poliția. Când greșim, plătim dacă suntem prinși. Pedeapsa să fie minimă.

Atenție la pușcărie, spioni infiltrați , nu vb cu nimeni.

Pușcăria nu omoară pe nimeni este tot o (A) doar că este o pierdere de timp și bani.

Interpolul Țâță, în atenția anchetatorilor din 2007

Interlopul Adrian Botez, zis Țâță, a ajuns în atenția anchetatorilor în 2007, atunci când își purta războaiele cu diverse clanuri rivale din Piatre Neamț. Deși momentan este închis la Penitenciarul Iași pentru tentativă de asasinat împotriva lui Puiu Mironescu, interlopul Botez a ridicat – cu reguli, coduri și regulamente clare – ,,Academia Infractorilor Români", iar oamenii săi pe care îi ghidona de după gratii au dat spargeri în valoare de 10 milioane de euro în magazine de lux din Europa.