Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: România, la un pas de dezastru. Ce soluție are Iohannis
Ponta: România, la un pas de dezastru. Ce soluție are Iohannis

Ponta: România, la un pas de dezastru. Ce soluție are Iohannis

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că situația în care se află România este extrem de gravă, iar Klaus Iohannis trebuie să cheme liderii principalelor partide politice la consultări, dar nu pentru un viitor Guvern Orban.

Victor Ponta susține că acesată criză a coronavirusului trebuie gestionată de toată forțele politice.

„Eu cred că ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în România și în lume ne pune pe toți într-o situație poate la fel de dificilă ca cea din 1977, de la marele cutremur. Avem o criză pe care trebuie să o gestionăm cu toții. Eu mi-aș dori ca mâine dimineață să votăm un guvern, în niciun caz Guvernul Orban, că nu mai avem timp de circ, de măscărici.

Cred că mâine dimineață ar trebui schimbat Orban. Ludovic Orban se comportă ca un măscărici. Ați văzut declarația de astăzi a dânsului în care spunea că suntem pregătiți pentru coronavirus, dar nu avem nimic.

Cred că domnul Iohannis ar trebui să ne cheme pe toți și să ne spună că suntem între situație fără precedent. E o urgență medicală în acest moment, dar va fi o urgență economică.”, a spus Victor Ponta, la Subiectiv.