Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: În ţara asta, e unul singur căruia o să-i tăiem pensia
Ponta: În ţara asta, e unul singur căruia o să-i tăiem pensia

Ponta: În ţara asta, e unul singur căruia o să-i tăiem pensia

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, la alegerile prezidenţiale le-a transmis pensionarilor, joi, la un miting electoral organizat în oraşul brăilean Ianca, că nu vor mai fi tăiate pensiile în România decât unui singur om, el făcând referire la preşedintele Traian Băsescu, scrie Agerpres.

„Sunt mândru că în mandatul meu nu a tăiat nimeni niciun leu de la pensiile cuiva şi nu o să se mai întâmple niciodată lucrul acesta. Merg prin ţară să le spun pensionarilor că nimeni în ţara asta nu le va mai tăia vreodată vreo pensie, că în ţara asta e unul singur căruia o să-i tăiem pensia. Cum v-a tăiat el pensia vouă, aşa o să i-o tăiem şi noi lui”, a declarat Ponta.

Premierul le-a promis, cu această ocazie, locuitorilor oraşului Ianca, că le va înlocui avionul situat în centrul oraşului, care reprezintă emblema localităţii şi aminteşte de fostul aeroport militar, care a fost timp de peste 60 de ani elita aviaţiei militare.

„Când mă întorc la Ianca, vreau să vă fac un cadou: vreau să vă schimb avionul acesta părăginit, bătut de ploaie şi vânt de foarte mult timp şi să vin cu un avion nou”, a precizat Ponta.