"În loc să-l suni pe un om să vină la DNA, îi trimiţi opt mascaţi de parcă era Steven Seagal sau un mare luptător ninja. Cred că dacă îl suna cineva, venea domnul Mazăre, că eraţi toţi acolo cu camerele, lui îi plac camerele, se ducea singur. Fără să atacăm justiţia, ne întrebam: de ce nu poate să mă sune cineva, de ce să-mi trimită opt mascaţi?", a spus Victor Ponta, potrivit Hotnews.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi omul de afaceri Avraham Morgenstern, care i-ar fi dat mită 175.000 de euro pentru a-şi asigura câştigarea contractului pentru construirea locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă", au fost eliberaţi din arestul poliţiei Capitalei miercuri seară, după ce instanţa supremă a decis cercetarea lor în libertate, sub control judiciar, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nefiind definitivă, ea putând fi contestată la aceeaşi instanţă.

"Să dea Dumnezeu să nu ajungă nimeni acolo, condiţiile sunt groaznice. V-am spus cum era cu toaleta… Cu sforăitul, şef onorific de celulă era nea Ruşanu, care datorită vârstei era undeva pe sus. E adevărat că le sforăie, le sforăie de rupe-n două, dar nu l-am ţâţâit, nu l-am fluierat, că omul are o vârstă", a spus Radu Mazăre, la eliberarea din arest.

Te-ar putea interesa și: