Evenimentul Zilei > Politica > Ponta a ascuns un mare secret înainte de alegeri! A evitat să fie judecat. Acum s-a eliberat
Ponta a ascuns un mare secret înainte de alegeri! A evitat să fie judecat. Acum s-a eliberat

Ponta a ascuns un mare secret înainte de alegeri! A evitat să fie judecat. Acum s-a eliberat

Fostul premier Victor Ponta şi-a anunţat retragerea temporară din politică, aşa că dezvăluirile lansate în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D) devin cu atât mai importante.

Din cauza că n-a atins pragul de 5% la ultimele alegeri parlamentare, partidul Pro România, al cărui preşedinte a fost Victor Ponta, a ratat la limită intrarea în Parlamentul României. De altfel, una dintre confesiunile pe care Ponta le-a făcut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” are legătură chiar cu aceste alegeri parlamentare.

Despre politicianul care este căsătorit cu Daciana Sârbu se ştia că are doi copii, astfel că veste mării familiei lor a venit cu totul şi cu totul neaşteptat. Daciana Sârbu și Victor Ponta au o căsnicie de 14 ani, din care a rezultat o fetiță, Irina, în vârstă de 12 ani. Fostul lider al Guvernului României şi al PSD mai are un băiat în vârstă de 17 ani, Andrei, dintr-o căsnicie anterioară, cu Roxana Ponta.

Ponta are, de fapt, două fete şi un băiat

Care a fost dezvăluirea neașteptată din cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai? Spovedania a venit când Ponta a fost întrebat dacă își mai dorește să aibă copii. „Trei. Câți am acum, trei! Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dumneavoastră”, a declarat Victor Viorel Ponta.

Surprinsă, Denise Rifai a insistat pe şi a cerut detalii suplimentare. „Ați vorbit despre al treilea copil…” „Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, a fost reacţia invitatului din platoul Kanal D. „Așteptați un copil? Este fetiță?”, a continuat moderatoarea emisiunii. „Doamne ajută! Da, normal. Sunt tată de fete, da”, a punctat politicianul, care în acel moment a refuzat să mai ofere alte informaţii despre subiect.

S-a temut să spună că a înfiat un copil înainte de alegeri

Totuşi, de ce a evitat Victor Ponta să dezvolte subiectul? Până la urmă, Denise Rifai a purtat mai multe discuții cu Victor Ponta şi aşa a fost informată că acesta a decis alături de soţie să adopte o fetiță de 6 ani dintr-un centru de plasament. Numele ei este Maria, iar Ponta nu a vrut să vorbească despre asta pentru a evita interpretările din campania electorală.

Actele de adopție au fost gata chiar înainte de alegerile parlamentare, astfel că Ponta nu a dorit ca acest eveniment fericit din viaţa familiei sale să fie catalogat drept o lovitură de imagine. „Am convenit cu invitatul meu din această seara, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său referitor la faptul că are 3 copii şi nu 2, aşa cum ştiam cu toţii până acum.

Daciana şi Victor Ponta au înfiat o fetiţă! Are 6 ani şi se numeşte Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei şi l-au dorit enorm!” a transmis Denise Rifai pe o reţea socializare.

foto: Victor Ponta

Victor Ponta, Pro Romania