Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițistul fals care a devenit celebru pe TikTok va trebui să dea explicații în fața adevăraților oameni ai legii
Polițistul fals care a devenit celebru pe TikTok va trebui să dea explicații în fața adevăraților oameni ai legii

Polițistul fals care a devenit celebru pe TikTok va trebui să dea explicații în fața adevăraților oameni ai legii

Un bărbat care a devenit celebru după ce s-a filmat cântând muzică de petrecere îmbrăcat în uniformă de polițist a fost identificat și luat la întrebări.

Poliția RomânăUn bărbat a devenit foarte cunoscut după ce s-a îmbrăcat în uniformă de polițist și s-a filmat cântând muzică de petrecere. El și-a câștigat notorietate în rețeaua TikTok, dar s-a ales și cu probleme de natură penală. Internautul nu lucrează în Poliția Română. El a fost identificat de oamenii legii și trebuie să ofere explicații pentru că s-a afișat în public cu o uniformă pe care nu o putea procura decât de la un reprezentant al forțelor de ordine, conform Realitatea Plus.

Două personaje deghizate în polițiști au reușit, în acest an, să dea amenzi în trafic de 20.000 de euro. Cei doi bărbați, din București, au fost reținuți de adevărații oameni ai legii, după ce escrocheria lor a ieșit la iveală. Culmea e că infractorii lucraseră în Poliția Română, dar fuseseră dați afară. Rămași fără bani, ei au luat-o pe calea infracțiunilor penale.

Informațiile transmise de Parchetul Capitalei, în cazul polițiștilor care nu mai erau cadre MAI, dar dădeau amenzi în stânga și dreapta

„Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021, inculpatul C.A.A. a indus în eroare mai multe persoane, prin folosirea fără drept a calităţii de poliţist, purtând fără drept uniforma şi utilizând un autoturism cu numere de înmatriculare false ‘MAI’, împrejurări în care a primit de la acestea sume de bani cuprinse între 300 şi 650 de lei pentru a nu le aplica sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice.

La data de 16.02.2021, inculpatul D.L.C., aflându-se împreună cu inculpatul mai sus menţionat, s-a folosit fără drept de calitatea de poliţist, purtând fără drept uniforma şi utilizând un autoturism cu numere de înmatriculare false ‘MAI’. În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpaţilor la data 17.02.2021, fiind sesizată Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”, erau informațiile transmise de Parchetul Capitalei în acest caz.