Evenimentul Zilei > Justitie > Polițistul „Bogdănel Gaborel” participa la orgiile cu minore din „Depozitul Diavolului”
Polițistul „Bogdănel Gaborel” participa la orgiile cu minore din „Depozitul Diavolului”

Polițistul „Bogdănel Gaborel” participa la orgiile cu minore din „Depozitul Diavolului”

Au apărut noi dezvăluiri din dosarul „Depozitul Diavolului” de la Bacău, trimis recent în judecată.

Este vorba despre orgiile cu minore la care luau parte inclusiv oameni ai legii. Unul dintre inculpați, un polițist poreclit „Bogdănel Gaborel”, nu ar fi ezitat să se filmeze cu drogurile în mână la astfel de petreceri, potrivit martorilor.

Potrivit cancan.ro, surse judiciare au arătat că polițistul Bogdan Adrian Huiban, cunoscut sub porecla „Bogdănel Gaborel” ar fi inițiat „alimentarea” cu droguri de mare risc a petrecerilor din „Depozitul Diavolului”, organizate de Marius Scutaru, zis „Pepe”, „Max” sau „Nașul”.

„Se vedea că îi place viața la maxim. Consuma alcool, droguri și se distra cu fete”, spune un martor despre fostul om al legii. În perioada în care frecventa clubul clandestin de pe Strada Constanței din Bacău, Huiban avea calitatea de lucrător de poliție, activând în aceeași unitate cu inculpații Adrian Vasile Ardeleanu și Răzvan Gabriel Aursulesi, au mai arătat sursele citate.

„Din depozițiile martorilor audiați în cauză rezultă că prezența constantă a celor trei lucrători de poliție – cărora li se mai alăturau ocazional și alți colegi – crea participanților la petreceri impresia că inculpatul Scutaru Marius beneficiază de protecție și, probabil, genera chiar în conștiința acestuia un sentiment de impunitate”, au susținut anchetatorii.

la data săvârșirii faptelor, „Bogdănel Gaborel” era suspendat din funcție, fiind trimis în judecată în cadrul unui dosar al DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău, după ce, cu câteva luni înainte, fusese chiar arestat preventiv pentru săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă, tâlhărie și furt.

Potrivit datelor de la dosar, în vara și toamna anului 2014, polițistul petrecea o mare parte din timp în compania lui Marius Scutaru, la depozitul acestuia din Str. Constanței, notează sursa menționată.

„Venea însoțit de un anturaj dubios și se comporta anormal. Știu că Huiban Bogdan Adrian zis «Bogdănel Gaborel» obișnuia să aducă niște pliculețe cu praf alb care se trăgea pe nas. El a fost primul care a adus droguri acolo, până atunci se consuma doar alcool.

După ce, o perioadă, s-au consumat substanțe aduse de Huiban Bogdan Adrian, «Nașu» a început să procure și el ketamină de la un cabinet veterinar. Recunosc că, de câteva ori, am consumat și eu ketamină, în schimb nu am consumat prafuri aduse de Huiban Bogdan Adrian”, a povestit unul dintre martori.

În urma anchetei finalizate de către procurorii DIICOT, zeci de persoane au fost cercetate pentru „activitățile” lor dintr-un club clandestin, unde mai multe minore erau drogate, agresate sexual sau traficate, inclusiv de către oameni ai legii.