Dormeau în papucii statului. Polițiști prinși în pat în timpul serviciului

Dormeau în papucii statului. Polițiști prinși în pat în timpul serviciului Sursa Foto: Arhiva EVZ

Mai mmulți polițiști au fost surprinși dormind la serviciu. Imaginile cu ei dormind în timpul programului au devenit virale, iar comentariile sunt pe măsură.

Polițiști surprinși dormind la serviciu. Activistul buzoian a intrat în sediul Poliţiei din Gura Humorului. Acesta i-a surprins în pat, chiar în timpului programului de lucru. Robert Niță i-a speriat pur şi simplu când ai intrat peste ei la cinci dimineaţa.

Polițiști surprinși dormind în tipul serviciului

Mai mulți polițiști au fost surprinși în timp ce dormeau în post, de către un activist civic din Buzău. Imaginile de mai jos au fost surprinse în sediul Poliției din Gura Humorului, Suceava. În mod normal agenții trebuiau să fie pe teren pentru a asigura liniştea şi siguranţa cetăţenilor.  În schimb ei dormeau la căldurică într-o cameră cu luminile stinse.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am fost în orașul Gura Humorului în secția de poliție. La cinci dimineața, ofițerul de serviciu avea o încăpere, în spatele scaunului unde este el poziționat, în secție, și la câteva uși distanță de acest scaun, de acest ofițer de serviciu, o altă încăpere unde doi polițiști dormeau în pat ca la ei acasă”, a relatat Robert Niță, activistul buzoian.

Polițiști surprinși dormind.Video

Agenții de poliţie nu s-au arătat deranjaţi

Poliţiştii surprinşi dormind în post s-au comportat ca și cum nu s-a întâmplat nimic neobișnuit. Activistul spune că e mai ceva ca în serialul cu Garcea.

„Pur și simplu toți dormeau, atât ofițerul de serviciu, cât și ceilalți doi agenți. Cred că încă visau și nu realizau ceea ce se întâmplă. După care eu, ca să-i trezesc, le-am spus că le solicit sprijinul. Era pur și simplu o comedie absolută care a întrecut limita normalului, l-a întrecut până și pe Garcea”, spune activistul civic buzoian.

Reacţiile nu au întârziat să apară

Comentatorii au areacţionat imediat după ce au urmărit imaginile. Cineva a scris: „Aceste imagini trebuie publicate oficial pe toate posturile TV din România ! Ruşine M.A.I.”.

Un alt comentator: „Tot respectul pentru tot ceea ce faceți pentru o țară bolnavă de corupție”. „Respect și multă sănătate, sunteți cel mai tare, bravo”, a scris un fan al activistului.