Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiști filmați făcând grătar în timpul programului – VIDEO
Polițiști filmați făcând grătar în timpul programului – VIDEO

Polițiști filmați făcând grătar în timpul programului – VIDEO

Patru polițiști din Capitală sunt audiați, după ce imagini cu ei făcând grătar și ascultând muzică într-o hală din Giulești, au apărut pe internet.

Polițiștii s-au înregistrat în timp ce făceau grătar, în timpul programului, după cum precizează Poliția Capitalei.

Cei patru polițiști care apar în filmare fac parte din Secția 4, împotriva acestora declașându-se o anchetă disciplinară, mai menționează reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Evenimentul a avut loc în urmă cu zece zile, în timpul programului, in intervalul orar 17.00-18.00. Cei patru politisti sunt în prezent audiați .

"Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti condamna acest comportament si are toleranta zero fata de cei care nu isi exercita cu corectitudine atributiile de serviciu si dezaproba aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Politiei Capitalei si politistilor care isi desfasoara activitatea cu profesionalism”, arata reprezentantii DGPMB.

Poliția Capitalei a venit cu precizări, după ce pe internet au apărut imagini cu cei patru polițiști care, într-o hală din cartierul Giulești, fac gratar și ascultă muzică lăutarească.