Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi POLIŢIŞTI craioveni, vedete fără voia lor! Oamenii legii, fotografiaţi în timp ce dormeau în maşina de SERVICIU
Doi POLIŢIŞTI craioveni, vedete fără voia lor! Oamenii legii, fotografiaţi în timp ce dormeau în maşina de SERVICIU

Doi POLIŢIŞTI craioveni, vedete fără voia lor! Oamenii legii, fotografiaţi în timp ce dormeau în maşina de SERVICIU

Doi poliţişti din Craiova au ajuns vedete pe Internet, după ce au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu! Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete.

Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea unei anchete în cazul a doi poliţişti din Craiova care au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu, scrie MEDIAFAX.

Cei doi poliţişti au fost surprinşi, duminică, de un craiovean, în timp ce dormeau în maşina de serviciu pe care o parcaseră pe un drum mai puţin circulat.

Unul dintre ei dormea pe scaunul şoferului, celălalt în spatele sau. Cel care i-a văzut i-a fotografiat şi a publicat imaginile pe o reţea de socializare.

După publicarea imaginilor, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt poliţiştii.

”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situaţiei. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică şi deontologie profesională sau ale altor proceduri şi prevederi legale ce reglementează activitatea Poliţiei, se vor dispune măsuri în consecinţă, întrucât managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de comportamente“, a declarat Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: