Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția știa, de miercuri, unde e Alexandra! Mărturia-cheie a vecinei monstrului
Poliția știa, de miercuri, unde e Alexandra! Mărturia-cheie a vecinei monstrului

Poliția știa, de miercuri, unde e Alexandra! Mărturia-cheie a vecinei monstrului

Surse judiciare informează că Alexandra a avut mai multe șanse să fie salvată de autorități, în condițiile în care o vecină a suspectului a sunat la 112 încă de miercuri seara pentru a reclama o activitate suspectă în fața curții presupusului criminal.

O vecină a lui Gheorghe Dincă ar fi sunat de două ori la numărul de urgenţă 112, în noaptea de 24 spre 25 iulie ca să reclame o activitate suspectă în fața porții acestuia. Din spusele femeii, poliţia ar fi ajuns la casa suspectului în noaptea de dinainte ca Alexandra să apuce să sune după ajutor.

Încă de miercuri seară, femeia aflase despre dispariţia Alexandrei, de pe reţelele de socializare şi le-ar fi spus polițiștilor că activitatea din faţa casei lui Dincă ar avea legătură cu acest caz.

La ora 5:00 dimineaţa, femeia ar fi dat iar telefon la 112 şi a vorbit cu un poliţist care i-ar fi spus să stea liniștită, informează realitatea.net.

În aceeaşi zi, în jurul orei 11:00, Alexandra a sunat la 112 de pe un telefon al criminalului, a povestit că e ostatică şi că a fost violată, dar a oferit şi detalii importante pentru identificarea locului în care s-ar afla.

Poliţia a reuşit să intre în locuinţa suspectului abia 19 ore mai târziu, iar suspiciunea care planează asupra bărbatului este că ar fi ucis-o pe tânără.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: