Evenimentul Zilei > Monden > Poliția este pe urmele lui Ciutacu. Marele prezentator, întâlnire cu oamenii legii
Poliția este pe urmele lui Ciutacu. Marele prezentator, întâlnire cu oamenii legii

Poliția este pe urmele lui Ciutacu. Marele prezentator, întâlnire cu oamenii legii

Victor Ciutacu povestește din nou un episod recent în care a fost vizitat din nou de Poliție.

Victor Ciutacu a povestit cum a fost din nou vizitat de Poliție pentru a fi verificat dacă este acasă sau încalcă regulile pandemiei.

„Mă simt binișor. Poate am fost eu mai norocos și m-a ocolit varianta ucigașă sau poate iau tratamentul adecvat sau Dumnezeu știe.

Poliția vine zilnic la mine să vadă dacă respect nobilele recomandări ale Coronavirusului și ale izolării  la domiciliu. În fiecare zi, polițiștii primesc același răspuns: Da, le respect!

Astăzi au trimis un om politicos. M-a sunat. S-a scuzat că mă deranjează și m-a întrebat cum mă simt. Mi-a spus că a avut Covid și s-a bucurat că nu a dat infecția mai departe în familie.

M-a rugat să ies la balcon să îi fac cu mâna. A avut o atitudine politicoasă și civilizată a unui om care, probabil, nu avea nici chef și, dacă e să mă întrebi, nici în fișa postului nu e scris să umble, din bloc în bloc, să vadă dacă a evadat Covid-ul”, a declarat Victor Ciutacu, conform România Reală.

Ciutacu, infectat cu Covid-19

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv.

Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție.  Care a fost testată negativ.

După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber.

Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a transmis Victor Ciutacu.