Evenimentul Zilei > Monden > Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă
Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă

Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă

Victor Ciutacu face haz de necaz și povestește prin ce aventură a trecut cu doi polițiști cu care s-a trezit la ușă.

Victor Ciutacu a relatat cum s-a trezit cu Poliția la ușă, chiar de Ziua Națională. Infectat cu noul coronavirus, vedeta de la România TV se află în izolare, acasă. Ciutacu a relatat că doi agenți l-au vizitat ca să vadă că nu a părăsit locuința.

„În timp ce încercam să fiu alături de voi cu simulacrul de paradă, doi agenți au venit să vadă cine e prin casă.

Erau îmbrăcați subțire, cu o mască, o luau din casă în casă.

Totul a fost pașnic, am făcut bau, i-am întrebat dacă am ceva de semnat ca la arestul la domiciliu.

Eu, dacă eram inconștient, puneam gecuța pe mine, măscuța pe față, sau nu, și o luam prin cartier. Ce au rezolvat dacă au venit la mine?”, a precizat Victor Ciutacu, conform România Reală.

Ciutacu, infectat cu Covid-19

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv.

Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție.  Care a fost testată negativ.

După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber.

Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a transmis Victor Ciutacu.