Bărbat mort într-un parc din Constanța. Poliția crede că a căzut de la etaj

Bărbat mort într-un parc din Constanța. Poliția crede că a căzut de la etaj Poliția. Sursa foto: IPJ Constanța

Poliția cercetează moartea unui bărbat în vârstă de 24, al cărui cadavru a fost descoperit într-un parc din Constanța. Autoritățile au descoperit urme de violență pe corpul victimei și au avandat câteva ipoteze.

 

Autoritățile au fost sesizate de un trecător care a observat corpul bărbatului prăbușit în iarbă. La fața locului au fost solicitate și mai multe echipaje de ambulanță.

Poliția anchetează moartea unui bărbat

Descoperirea a fost făcută joi seara, într-un părculeț din municipiul Constanța. Un trecător a sesizat de numărul de urgență 112, poliția, și a cerut intervenția autorităților. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de ambulanță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, la ora 23.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au primit apelul din 112. Ei au fost sesizaţi cu privire la corpul unui bărbat care se afla răsturnat, în iarbă, în parcul Casa de Cultura. Medicii ajunși la locul acestui incident au încercat să-l resusciteze pe bărbatul căzut, însă nu au reușit. Poliția a preluat cercetările.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat ca acesta prezintă urme de violenţă ce ar fi putut fi produse prin precipitare”, a precizat Poliția Constanța.

ambulanță

Sursă: Dreamstime

Autoritățile anchetează cazul

Conform surselor din cadrul anchetei, se bănuiește că bărbatul, în vârstă de 24 de ani ar fi căzut de la etaj. Așa s-ar explica urmele de violență de pe corpul său pe care le-a descoperit Poliția.

Inițial, după telefonul primit la numărul de urgență, s-a crezut că bărbatul mort a fost înjunghiat, în urma unui scandal.

Poliția a preluat ancheta și face cercetări pentru a stabili în ce context s-a întâmplat această tragedie.

CRima de lângă A1

Sursa foto: Poliția Română

Poliția face rețineri în cazul cadavrului de pe A1

Într-un alt context, facem precizarea că autoritățile au avansat cu ancheta în cazul cadavrului descoperit pe un câmp lângă autostrada A1. După identificarea victimei, polițiștii au reținut și principalul suspect în caz. Este vorba despre un cetățean turc, în casa căruia au fost descoperite urme de sânge.

El a fost reținut de poliția care cercetează cazul și urmează să fie prezentat pentru arestare preventivă.

Cetățeanul turc s-a stabilit în România în urmă cu aproximativ 20 de ani, având o afacere cu reparații auto.

Pe de altă parte, despre femeie, se știe că se numea Mirela Bitfoi și a dispărut în urmă cu o lună de la domiciliu. Dispariția sa a fost sesizată la Poliția Capitalei de către sora sa.